自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章

禁止訪問

男爵府

回覆:宜家兒童床,有冇人用過?

我家孖B用緊,平靚正!孖B日日都喺上面跳,加埋我每晚同佢地坐晒上床睇書、講故事,間中仲陪瞓,用咗9個月,不錯

wcpcelia    發表於 13-4-22 14:57

大宅

BK Milk勳章

都ok啦~又唔貴....

別墅

my son used it for several years, good ar

男爵府

另外我姪仔姪女都用過,姪女果張由K2用到而家4年班,尚健在,好實正

禁止訪問

子爵府

算好用,但用用下有怪聲

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好多隻架喎.

你用邊隻~?

禁止訪問

引用:算好用,但用用下有怪聲 +

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伸縮,OK, 但成日會撞到腳.

高架, OK, 夠硬.

但無論佢咩床好, D 褥尺寸都怪過人.
成日都買唔啱現成O既~

用佢D 褥又唔好用. 我超唔LIKE~

NaughtyLuiLui  我冇用佢隻床褥,我去海馬訂  發表於 13-4-22 17:20

禁止訪問

大宅

epsonprinter 發表於 13-4-22 13:14
can someone share? i wanna buy these few days ar
ok. 幾好用.

禁止訪問

引用:伸縮,OK,+但成日會撞到腳.高架,+OK,+夠硬.

大宅

回覆:epsonprinter 的帖子

應該都ok,如果係BB果隻我就覺得麻麻地

禁止訪問

引用:應該都ok,如果係BB果隻我就覺得麻麻地

大宅

回覆:epsonprinter 的帖子

好貼地,又深到好難放Bb落去

男爵府

半年前我都買左. 唔… 我唸倒你要留意既係…

1.因張床係找師父砌出來, 床頭床尾與牆間你一定要預留空間比佢用鑽上鑼c, 好似係around 10cm, 你可以check下你想買張床既安裝details, 否則, 師父上到來先發覺唔夠位, 佢會走.

2.因Ikea床不是standard size, 有少少出入, 你不能用出面既買開床褥, 要買番佢ikea 既床褥, 單人小朋友你都要預around $500 or 以上所得. 我所有床單床褥都是ikea買. 不過我聽師父話另外仲有一個選擇就係海馬到買好似都係可以fit ikea床
++++++++++++++++++++++++++++++
地球不只是屬於人類的,請大家尊重各生物生命!
++++++++++++++++++++++++++++++
不滿地產霸權,但同樣討厭文革式既批鬥手段,兩者同樣可耻!

翡翠宮

epsonprinter 發表於 13-4-22 14:04
佢所有褥都啱佢自己啲床架好似

我O既意思係, 你買佢D 褥梗係啱佢床架啦.

但我唔LIKE 佢D 褥,

自己買街外O既, 就試過幾次都唔啱.
好鬼麻煩.

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:好貼地,又深到好難放Bb落去+

原帖由 NYHLWL 於 13-04-22 發表
好貼地,又深到好難放Bb落去
哇,呢隻坐緊月時都唔知點抱個b落去呀

首頁

尾頁

跳至