網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.1.1000638.22.FL4MZU&id=23357392574

大家覺得信唔信得過,見佢無官方授權編號,我旺旺問左佢,佢話自己係直接跟廠商攞貨

kikitam16

(2013-04-22 08:42:22):
請問你們有沒有九陽官方授權編號丫

维拉昂:维丝瑶瑶

(2013-04-22 08:42:35):
我们是分销授权
淘宝蓝标
http://www.taobao.com/go/act/sale/tbsjbqyjh.php?spm=2013.1.3-8640058461.1.c0p5Y2

kikitam16

(2013-04-22 08:44:17):
九陽官方授權有甚麼不同呢

(2013-04-22 08:44:25):
厂家发货

kikitam16

(2013-04-22 08:44:25):
不明白丫

(2013-04-22 08:44:41):
官网是进货后自己发货

kikitam16

(2013-04-22 08:45:27):
你們是直跟廠商拿貨嗎

(2013-04-22 08:45:38):

伯爵府

kikitam16 發表於 13-4-22 08:51
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.1.1000638.22.FL4MZU&id=23357392574

大家覺得信唔信得過,見 ...
呢間我之前睇過, 應該係拆家, 貨品 ok 的。賣假野唔會有咁多品種的, 九陽要開專門店有好多條件, 電器店行規, 可以再下面拆貨的 , ( 做大個營業額, 年尾再 credit back 一些錢 ), 如果你唔會退貨上去又唔使 claim 任何野的, 可以不要發票, 發票 vat 是 17%, 應該可以平多 10-20 蚊

大宅

回覆 maymaggie 的帖子

THX maymaggie 可以放心買了, 我睇佢豆漿機倍濃都賣$419 , 所以估佢係應該係正貨, 見D評語用過話係正貨,我係諗住送比家姐用,佢一個人住有壓力煲可以煲返D湯水丫嗎

仲有野想問佢 电压力锅功率: 1000W及以上 , 使唔使轉火牛丫

333s  諗住送比家姐用-> 好妹妹... 可惜我沒有妹妹.  發表於 13-4-23 08:14

伯爵府

kikitam16 發表於 13-4-22 12:40
回覆 maymaggie 的帖子

THX maymaggie 可以放心買了, 我睇佢豆漿機倍濃都賣$419 , 所以估佢係應該係正貨, ...
一個人, 買電陶爐得啦, 呢個好似幾大喎, 壓力鍋怕唔怕架 ? 香港買係咪貴少少咋 ? 不過我又幾鐘意九陽

大宅

maymaggie 發表於 13-4-22 13:04
一個人, 買電陶爐得啦, 呢個好似幾大喎, 壓力鍋怕唔怕架 ? 香港買係咪貴少少咋 ? 不過我又幾鐘意九陽 ...

仲有野想問佢 电压力锅功率: 1000W及以上 , 使唔使轉火牛丫

家姐本來想買鵝姐煲,我叫佢買個平平地用住先,真係鐘意先買鵝姐,
佢係想一野放晒落去唔使煩,沖完涼有得飲湯丫,所以電陶爐唔啱佢

象牙宮

kikitam16 發表於 13-4-22 08:51
大家覺得信唔信得過,見 ...

壓力煲 壓力鍋功能: 煲 蒸 煮 炖 焖 = > 你的1x胆, 还是 双胆?

半球 美的 康佳 奔騰 九陽 老板 蘇泊爾 格蘭仕

買那个好?

我要 : 双胆?

電壓力鍋雙膽正品

樣似 德國宝.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

回覆:333s 的帖子

我想問雙胆有咩分別丫

333s  2 bowls.  發表於 13-4-23 08:13

首頁

尾頁

跳至