母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB全埋身,近月患媽媽手,痛爆,腫曬!做過物理治療,針灸,唔work, 又冇得休息,因為仲有個大仔,冇工人,可打類固醇嗎?

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

回覆:bigheadgirl 的帖子

同你一樣,2月頭打左,醫生應該會比意見的!

大宅

引用:同你一樣,2月頭打左,醫生應該會比意見的!

原帖由 babywish 於 13-04-22 發表
同你一樣,2月頭打左,醫生應該會比意見的!
你也是餵人奶嗎?打類固醇成效如何?唉!我好唔開心呀,亞B呢兩日又燒又腸胃炎,我連抱佢埋身餵都做唔到呀!

子爵府

直接打患處,大約一星期好左7成,二星期差不多好哂。我當時去睇骨科打的。

子爵府

是呀,痛起上黎自己都照顧不到,後來先知我地媽媽手打針原來好普遍。快d醫好湊b仲好啦!

大宅

引用:是呀,痛起上黎自己都照顧不到,後來先知我

是呀,痛起上黎自己都照顧不到,後來先知我地媽媽手打針原來好普遍。快d醫好湊b仲好啦!

...
我連除褲去廁所都痛到死呀,好慘呀!

子爵府

係呀,著個下仲死

大宅

引用:直接打患處,大約一星期好左7成,二星期差

直接打患處,大約一星期好左7成,二星期差不多好哂。我當時去睇骨科打的。

...
可介紹睇邊個嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊