育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我係新手MAMA,見呢隻款個嘴設計係回少D風....

http://www.mothercare.com.kw/static/innosense-range.html

別墅

你都打算買,你用左未,好唔好好用?^^

複式洋房

回覆 mobpenpen 的帖子

買左啦,響mothercare website 買, 成set乜都包, only 1K HKD!!!!
未出世唔知佢鐘唔鐘意,不過我地兩公婆就好鐘意,
1) size 細,唔左位
2) set 野好靚又乜都齊
3) steam 只需十幾分鐘

大宅

開心吸收勳章

回覆:請問有無人用緊呢隻 Innosense 奶樽

你mothercare網買,運費貴唔貴呀?因為我係舖頭見到要成1800呀!所以唔敢買住呀!

Agnes721  mothercare網買,我叫朋友響英國帶比我呀。正價香港要1800 ga!  發表於 13-8-7 14:22

大宅

2019勳章 開心吸收勳章

回覆:請問有無人用緊呢隻 Innosense 奶樽

我都想知運費如何?好似唔可以直接運到香港架喎!你點運返黎?

Agnes721  我叫朋友響英國帶比我呀, 佢就係唔送香港呀,所以先有咁平的!  發表於 13-8-7 14:22

別墅

回覆 Agnes721 的帖子

你係kuwait既mothercar買??咁堅?點解會揀kuwait買?$1000hkd 就買到?已包運費?

宜家海怡商場開左間新mothercare.有好多discount.
之前7月尾VIP Member有85折呀,折完around $1600.
仲有d指定貨品有discount.
我見今個week有一set"蒸氣消毒器+鉗+刷+1細奶樽"由正價$659,減到$329..超平。我一陣會去bb展前順便去海怡買埋。哈哈!

Agnes721  mothercare網買,我叫朋友響英國帶比我呀  發表於 13-8-7 14:24

首頁

尾頁

跳至
熱門主題