二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

全新行貨 SOUL by Ludacris高清隔音型 Soul SL99S入耳式有咪耳機 for Samsung Android 手機 勁靚聲

外國歌手出耳機唔係新鮮事,Lady GaGa、Snopp Dogg、Jay-Z等等都出過,最近輪到格林美得獎歌手Ludacris湊熱鬧,以個人名字推出SOUL by Ludacris,當中包括三款耳罩式及兩款入耳式耳機。日前發布會上古仔即場試聽,佢話︰「耳機中低音澎湃,有專業錄音室音色,最啱我拍《竊聽風雲 II》時用來偷聽!」

鍍金插頭減失真
「工欲善其事,必先利其器」,很多歌手都有自己專屬的咪高峰及耳筒,但真正落手落腳打造自己品牌的則不多,Ludacris是其中之一。其個人耳機品牌SOUL,便花了3年時間來打造,SL 99入耳式耳機,具備抑噪功能,並內置咪高峰及三顆音樂控制按鈕,最大賣點是使用欖形音頻線,粗身兼耐用,用幾耐都唔怕變形!音色方面,由於Ludacris是Hip-Hop歌手,所以SOUL的中低音尤其澎湃,而3.5mm插頭更經過鍍金處理,將失真減到最低。

SOUL by Ludacris
高清隔音型SL99s入耳式耳機

酷愛.自我.熱愛音樂
以最廣闊的全音域聽覺體驗來獲得您的垂青,集專業,科技,優越於一身。
無論日常上班上學使用Android™手機播放,它也絕對表現突出, 令人每天活力十足,
SL99原音播放,讓您走進音樂無限廣闊之領域,盡顯時尚生活享受!

特色重點推介

除了細膩的高音,清晰的中音,厚實的低音外,還能完美演繹出澎湃醇厚的重低音。
兼容及音訊支援手機 Samsung Galaxy S4/S3/S2 Note 1/2 和其他Android 手機
提供高度的抑噪功能,內含大中小耳塞,給你一個理想的選擇。
專用SOUL欖型防摺疊音頻線,耐用兼不易變形。
內置麥克風和三按鈕音樂控制器。
配合多數位智能手機和多媒體設備的3.5mm立體聲24K鍍金插頭,保持原音訊號傳輸。
由獲獎設計師悉心製作,充分突顯出創新的設計風格。
隨耳機附送收藏保護盒,讓您隨時隨地便於攜帶。

男爵府

timpofei 發表於 13-4-22 12:49
全新行貨 SOUL by Ludacris高清隔音型 Soul SL99S入耳式有咪耳機 for Samsung Android 手機 勁靚聲

幾錢??有無開過用?

大宅

回覆 ibmabc 的帖子

Sorry 已經賣咗

男爵府

timpofei 發表於 13-6-28 09:20
回覆 ibmabc 的帖子

Sorry 已經賣咗
題外話, 想問下呢隻耳機聲好嗎? 佢係咪完全支援s4??? 好無用呀??有咩comment?

大宅

老實話依隻款俾唔到我想要嘅嘢, 而且個耳塞有啲重唔係好適合我囉

男爵府

timpofei 發表於 13-6-28 10:10
老實話依隻款俾唔到我想要嘅嘢, 而且個耳塞有啲重唔係好適合我囉
我都想買隻支援S4既耳機, 但好難搵倒, 你現在用緊什麼牌子, 有無好介紹呀?

大宅

我朋友話如果唔洗用嚟講電話就好多隻都得, 咁你需唔需要講電話

男爵府

timpofei 發表於 13-6-28 11:37
我朋友話如果唔洗用嚟講電話就好多隻都得, 咁你需唔需要講電話
要呀, 其實我就正正想要你呢隻完全支援s4 所有fuction既Earphone, 你現用的是否也支援s4? 有無好推介?

大宅

我仲試緊, 所以都係用緊原裝

首頁

尾頁

跳至