自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

回覆 fattyfat 的帖子

又唔好咁講,我唔想做既野又無人逼到我......只係覺得,始終個女係同佢地同祖宗,真係唔想攪到咁僵囉......

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+fattyfat+的帖子又唔好咁講,我唔想做

原帖由 肥鴨媽媽 於 13-04-22 發表

又唔好咁講,我唔想做既野又無人逼到我......只係覺得,始終個女係同佢地同祖宗,真 ...

simple is the best~

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔見都無壞.
分開食都一樣JEL; (可以一個陪飲茶, 一個陪食飯), 最緊要係心意你99收到就OK

珍珠宮

畀面勳章

回覆:是我的錯嗎??

咁以後唔見咪仲好又唔係d咩人,多謝佢都黎唔切

男爵府

畀面勳章

回覆 小肥楊 的帖子

我最想攪清楚佢淨係唔想見到我,還是姑仔兩公婆都唔想見到囉

男爵府

畀面勳章

回覆 yukyuk1124 的帖子

當然我都唔係好想見到佢,不過始終有機會見......我唔想d事情攪到不明不白咁

伯爵府

又無正面沖突過, 都會有你無佢... 唔O岩咀型都可以做下戲, D人真奇怪...

侯爵府

回覆:肥鴨媽媽 的帖子

咁咪幾好囉,難得佢小家得咁出面,你唔駛煩啦。

琥珀宮

引用:回覆+小肥楊+的帖子我最想攪清楚佢淨係唔想

回覆 小肥楊 的帖子

我最想攪清楚佢淨係唔想見到我,還是姑仔兩公婆都唔想見到囉
叫你老公自己去問清楚佢細佬啦,唔好攪到老人家要99轉話!

肥鴨媽媽  人地連電話都唔聽,whatsapp又唔覆啦  發表於 13-4-22 17:49

翡翠宮

回覆:是我的錯嗎??

唔見咪罷,有損失嗎?

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

琥珀宮

引用:回覆+shpfamily+的帖子其實唔係真係叫佢「

回覆 shpfamily 的帖子

其實唔係真係叫佢「好好教個仔」咁講,c6係叫佢同個仔傾下,要話比小朋友知,咩玩 ...
其實第一點,大家都係信自己仔女無講大話,你地無得逼叔仔去信你個女而唔係佢自己個仔law!

琥珀宮

引用:回覆+fattyfat+的帖子我都唔理得咁多喇,佢

我都唔理得咁多喇,佢小氣我都無辦法,如果99想見叔仔一家,我同個女咪避席囉 ...
你要避就自己避,唔好拖埋你個囡落水,你個囡有權參與家族聚會!

男爵府

畀面勳章

回覆 木土土 的帖子

老屈事件可以各自堅持信自己仔女,但係要搬人証出來頂証的話,就多牽涉一個同學,所以我吞了下去.......

男爵府

畀面勳章

回覆 木土土 的帖子

請不要說我把女兒拖下水......之前每次見面,佢針對我個女的行為我沒有說出來而已,所以人地而家嬲係唔止嬲我本人一個囉........

琥珀宮

引用:回覆+木土土+的帖子請不要說我把女兒拖下水

回覆 木土土 的帖子

請不要說我把女兒拖下水......之前每次見面,佢針對我個女的行為我沒有說出來而已,所 ...
咁佢要嬲你女咪由得佢唔出席law,點解要你囡避佢無得同自己嫲嫲做節?

男爵府

畀面勳章

回覆 木土土 的帖子

所以我係話,睇我99想見4個(叔仔)定2個(我同個女),決定權在99手上......99轉述叔仔的說話,不排除係叫我同個女避席架.....另一方面我同c6講,佢地4兄妹可以一齊食飯慶祝,我同個女可以另外再約99飲茶囉..........

首頁

尾頁

跳至