自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:+本帖最後由+Yubi.T+於+13-4-22+13:57+編輯

原帖由 Yubi.T 於 13-04-22 發表

請勿打招呼~

水晶宮

Yubi.T 發表於 13-4-22 13:16
去買嘢食

唔帶銀包買野食.....

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

IgnatiusWong 發表於 13-4-22 14:23
唔帶銀包買野食.....

攞8仔去掛,過程見唔到,只見到佢哋走咗去買野食......

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

Yubi.T 發表於 13-4-22 14:27

家下d小朋友真係呢......

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

即使入面冇錢都唔好咁做....
◕順其自然啦~♥ ◕

男爵府

可能我理解能力較差,唔明佢想講咩?

瑪瑙宮

Yubi.T 發表於 13-4-22 13:58
我都唔明,點解會被解讀成文言文
咁有三個妹妹,有幾多個銀包幾多個書包呢?

瑪瑙宮

Yubi.T 發表於 13-4-22 14:27
最後買左咩食啊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

好媽媽勳章

我明喎, 都唔係咁難明啫.

其實唔止小朋友, 好多大人都以為銀包無咩錢係入面就唔怕.

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

tkop 發表於 13-4-22 14:37
咁有三個妹妹,有幾多個銀包幾多個書包呢?

三個妹妹,三個書包,其中一個上面有個似係銀包的東西

sasa0208  不如copy返呢句去一樓  發表於 13-4-22 15:31
全力支持捐血行動~

珊瑚宮

tkop 發表於 13-4-22 14:38
最後買左咩食啊

老麥餐,個個都差唔多樣 wor.....
全力支持捐血行動~

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+RSG媽媽+於+13-04-22+發表做

原帖由 Yubi.T 於 13-04-22 發表
我睇到佢返嚟我先走人

simple is the best~

首頁

尾頁

跳至