嬰兒醫護

跳至

首頁
34567...8

尾頁

侯爵府

Re: 有無bb有小腸氣, 可以點

唔好咁講, 你講多d, 我知多d 0者
Froggy_joe 寫道:
hihirita,
我成日好驚嚇親你

大宅

我都係呀!!
叫妳唔好驚, 係假嘅!
妳係唔係想怏dee到Monday解決lee樣嘢呢?
jlie

hihirita,
我成日好驚嚇親你

侯爵府

jlie,

係呀, 真係好想快d 做完手術, 咁就安心哂

尋日我打去仁安問d nurse 傷風咳可否做手術, 可能我太勺鑽, 個nurse唔敢答, 頭先楊教授打黎, 佢話只要唔好發燒便可, 佢話會叫麻醉師留意, 又解釋哂比我知, 最後我話我好緊張, 佢話個個媽媽都係咁架啦, 我又話介紹你比我識個媽媽都叫我唔使緊張, 唔知點解我咁緊張, 楊教授話, 0個個媽媽之前咪一定都係咁緊張架

大宅

Hahaha! He is very nice and after the conversation with him, I think he will make you feel much much better.

jlie

侯爵府

係呀, 而家我都定左好多lu

侯爵府

jlie, Froggy_joe

昨天我仔仔做左3個手術:2邊小腸氣+割包皮, 好開心手術順利,今個saturday要去覆趁
仔仔都算好叻, 手術後無物大喊, 上左房之後仲訓得好林, 但個nurse入黎同仔仔豬豬加個杯, 就整醒左佢, 佢應該d麻醉藥未醒哂, 所以喊, 咁我老公又抱起佢搖搖下, 可能好暈唔舒服, 咪喊得仲勁, 我99見佢咁, 好惡咁叫佢唔好喊, 見佢兩個攪到仔仔咁, 忍唔住抱番,不到2分鐘收聲, 呆下呆下咁, 過左幾個字先訓番, 仲訓左好耐
之後叫左d野比佢食, 佢好似餓dog咁
尋晚希希好早訓, 有發燒, 除左叫佢食藥, 佢都訓得好林, 但佢因為小便好痛, 唔肯or, 只or了2次小小, or親都喊, 好擔心
不過佢唔or尿就無物野, 只係有時叫好痛呀, 之後玩下, 又好痛呀, 又玩下, 有時我懷疑佢乍嗲

複式洋房

hihirita,

手術平安就好了.

Froggy_joe,

我仔仔排期都算快, 20/10 做手術, 但要10/10去聽講座,見醫生.
Emily :oops:

侯爵府

bemily ,

thanks

我都祝你仔仔手術順利

大宅

Hi hihirita,

I am so happy for you...finally you can relieved a bit, right? I hope your boy will be fully recovered very very soon. I told you, everything was gonna be OK.

Take a good care of him.

Best regards,
jlie

侯爵府

JLIE,Froggy_joe

我要再一次多謝你地既支持, 唔係你地成日安感我, 提醒我, 我諗我唔知會點........ :cry:

thanks again again & again

珍珠宮

hihirita,
好高興你仔仔手術順利呀~~
一路見你都好緊張好緊張,現在放下心頭大石,好好發個甜夢,睡一覺好的罷~!
呢兩日公司忙到抽筋,但都時不時閃上黎睇下有無你的消息,知道你仔仔無事,真係好開心

珍珠宮

bemily,
排期都好快下,希望你BB能早日康復。都係啦,上黎報下平安。
bemily 寫道:
hihirita,

手術平安就好了.

Froggy_joe,

我仔仔排期都算快, 20/10 做手術, 但要10/10去聽講座,見醫生.

侯爵府

Froggy_joe ,

我年紀大, 心血小, 容易比較緊張
我仔仔尋日or 到小便之後, 就回復百厭仔本色, 不停講野, 又走黎走去(比之前慢d, 係行黎行去先0岩 )係割包皮傷口比較踵之外, 完全唔似做完手術呀

珍珠宮

hihirita,
識得百厭,即係無乜事啦,恭喜恭喜
埋單"溶唔溶"呀?你仔仔好似兩邊都有窿喎~~係咪會貴d?

侯爵府

61,000
hihirita,

埋單"溶唔溶"呀?你仔仔好似兩邊都有窿喎~~係咪會貴d?

珍珠宮

嘩……

不過健康無價

大宅

Hahaha, I paid for almost HKD90,000 for 2 nights staying and 3 operations! But I agree with Froggy_joe, health is important and priceless.

jlie

侯爵府

我無唔捨得, 小小肉痛0者, agree too 健康無價

別墅

我bb本來都有小腸氣架,但到了六個月大倒,自自然然地就消失左了,不過我之前知道左都很擔心架,因為沒有經驗呀嘛!我明白你的擔心。
:-D

別墅

恭喜晒!

你bb手衠順利。
:-D

首頁
34567...8

尾頁

跳至