自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

育兒性格勳章

救命呀~~周不時就收到佢地電話叫我去遊行

我無參加過佢地D班

又唔係會員...點解佢地會有我聯絡資料架...mouth:

manicheung    發表於 13-4-22 17:00

侯爵府

回覆:職工盟叫我遊行...

我從來無收過

禁止訪問

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

why u don't ask them

伯爵府

育兒性格勳章

回覆 lucille_lai_ha 的帖子

我有問佢點解有我資料...
佢就係話我參加過佢地D班...

但我一直沒有在外參加任何課程...我岩岩叫左佢地唔好再打黎...

都唔知邊個賣左我D資料

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ToBy GiNNy VinCent

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有無話有(車馬費/生活津貼)先,
有就要同大家分享啵

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

伯爵府

育兒性格勳章

rabbit75 發表於 13-4-22 15:55
有就要同大家分享啵

無諗過呢個問題添...早知我問清楚啦....
有都唔奇..平時呃埋呃埋咁多...

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我無收過

伯爵府

拒絕完再問傾點解有樓主資料

大宅

引用:有無話有(車馬費/生活津貼)先,有就要同

原帖由 rabbit75 於 13-04-22 發表
有就要同大家分享啵
x2

男爵府

畀面勳章

回覆 fannymama123 的帖子

比著我都會拒絕......佢地呢個會真係好有問題,之前我媽公司賣左比大陸佬,因為換血,好多員工無得留低,包括我媽,咁咪要傾賠償囉......hr搵左職工盟介入,d職員來到話要登記資料,這個當然無問題啦.......點知話每人同時要比二百幾蚊,唔比就唔會幫你追賠償.......

topbaby  趁火打劫 ! ~  發表於 13-4-23 06:25

伯爵府

育兒性格勳章

肥鴨媽媽 發表於 13-4-22 17:06

比著我都會拒絕......佢地呢個會真係好有問題,之前我媽公司賣左比大陸佬,因為 ...

都唔知幫唔幫到你阿媽爭取賠償就要人俾錢...真係好有問題囉...

男爵府

畀面勳章

職x盟就係結果縮左沙,因為有人唔想比,亦有人比唔起.......所以我同其他朋友講,佢地而家就話發津貼比碼頭工人......以為佢地好好,睇下幾時比人一腳伸開囉........絕對唔係咒佢地........只係想多d人知道,職x盟絕對唔係xx人口中咁為d工人架咋

大宅

肥鴨媽媽 發表於 13-4-22 17:36

職x盟就係結果縮左沙,因為有人唔想比,亦有人比唔起.......所以我同其他朋友講 ...

多謝你公開!!! 我都好憎 X X人:;pppp:

子爵府

2019勳章

樓主有無懷疑打比你果個人既真正身份?

伯爵府

育兒性格勳章

回覆 pollybell 的帖子

佢次次都話係職工盟打黎...今次叫我5月1號參加遊行....

你懷疑.... 難道會係民建聯打黎扮職工盟...?!?!?!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

有無提車馬費

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

伯爵府

育兒性格勳章

肥鴨媽媽 發表於 13-4-22 17:36

職x盟就係結果縮左沙,因為有人唔想比,亦有人比唔起.......所以我同其他朋友講 ...

佢地最叻就係籌款同叫人捐錢...

子爵府

2019勳章

fannymama123 發表於 13-4-22 17:52
回覆 pollybell 的帖子

佢次次都話係職工盟打黎...今次叫我5月1號參加遊行....
呢個世界好多白撞,防人之心不可無。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題