自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老豆都成日比佢地叫去遊行, 但之前會比什麼香港一日遊/食一餐果類野去引D人去, 然後水佢地幾月幾號一齊上街

大宅

陪月勳章 畀面勳章

回覆:fannymama123 的帖子

禁止訪問

引用:回覆+pollybell+的帖子佢次次都話係職工盟

侯爵府

育兒性格勳章

引用:我老豆都成日比佢地叫去遊行,+但之前會比什

原帖由 amandarocky 於 13-04-22 發表
我老豆都成日比佢地叫去遊行, 但之前會比什麼香港一日遊/食一餐果類野去引D人去, 然後水佢地幾月幾號一齊上 ...
佢淨係叫我去遊行
連一餐都慳番

子爵府

醒目開學勳章

而加好多抹黑喎!

侯爵府

育兒性格勳章

引用:而加好多抹黑喎!

原帖由 fanny4 於 13-04-22 發表
而加好多抹黑喎!
真架!佢打黎的電話係2770 4741:;pppp:

子爵府

醒目開學勳章

回覆 fannymama123 的帖子

你唔使緊張喎,新會員.
職工盟電話要查容乜易?
你應該去備案, 話有電話騙案!

大宅

引用:有無話有(車馬費/生活津貼)先,有就要同

原帖由 rabbit75 於 13-04-22 發表
有無話有(車馬費/生活津貼)先,
有就要同大家分享啵

侯爵府

遊行有錢?

公爵府

引用:我老豆都成日比佢地叫去遊行,+但之前會比什

原帖由 amandarocky 於 13-04-22 發表
我老豆都成日比佢地叫去遊行, 但之前會比什麼香港一日遊/食一餐果類野去引D人去, 然後水佢地幾月幾號一齊上 ...
咁大件事?真係要公開啦!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+fannymama123+的帖子你唔使緊張喎,新

原帖由 fanny4 於 13-04-23 發表

你唔使緊張喎,新會員.
做咩要標籤人地係新會員?你未做過?佢唔留言就停係平房,新會員講敏感話題就要比人懷疑???

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

傻架拒地:;pppp:

侯爵府

育兒性格勳章

drizzle 發表於 13-4-23 07:37
做咩要標籤人地係新會員?你未做過?佢唔留言就停係平房,新會員講敏感話題就要比人懷疑???

...
多謝你為我平反呀~~我係新會員係因為最近懷孕先做MEMBER...
估唔到係呢度發POST會被人懷疑...
好唔開心...以後都係睇番大肚野算...

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

fanny4 發表於 13-4-23 00:14

你唔使緊張喎,新會員.

電話騙案? 騙樓主去遊行
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

肥鴨媽媽 發表於 13-4-22 17:06

比著我都會拒絕......佢地呢個會真係好有問題,之前我媽公司賣左比大陸佬,因為換血,好多員工無得留低,包括我媽,咁咪要傾賠償囉......hr搵左職工盟介入,d職員來到話要登記資料,這個當然無問題啦.......點知話每人同時要比二百幾蚊,唔比就唔會幫你追賠償.......
唔出奇吖,今次工人罷工,聽到新聞報話職工盟派千五俾佢哋工會工人吖嘛,即係話你就算係罷工工人,如果冇入佢哋個會,冇交入會費,就算哩啲錢係以罷工工人名義嚟籌募,罷工工人都冇得攞,除非交入會費做佢會員,嗱,而家佢個會又多四百幾人啦,當每人$250,都起碼收咗十萬會費,仲有籌返嚟嘅錢呢?一早我就話咗哩舖全香港人又輸晒,係得李x人一個win ga啦。

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

fannymama123 發表於 13-4-23 10:31
多謝你為我平反呀~~我係新會員係因為最近懷孕先做MEMBER...
好唔開心... ...

樓主,有一排我爸爸都一兩個月就收到咁既電話,結果係多次好聲好氣要求拒收電話,取消個人資料都唔成功。結果係我爸爸玩野先問晒對方名、職位、聯絡電話,再問遊行詳情後,再同對方講多報料,會通知生果日報,以後再無打來。
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+fanny4+於+13-04-23+發表回覆

原帖由 drizzle 於 13-04-23 發表

...
人哋03年註冊,
老主顧尼啦!
仲老過我添。

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

別墅

應該唔係李議員想拿佢份人工出來分俾你同班工友,以表示佢對大家嘅支持呱

男爵府

畀面勳章

回覆 DoReMi媽媽 的帖子

同意~~我媽說搵笨囉.....有d人交左費,結果都係追唔到遺散費,李先生咪又話係老闆問題,唔係佢地個會的問題.....射波射得幾快啊......

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:drizzle+發表於+13-4-23+07:37+做咩

原帖由 fannymama123 於 13-04-23 發表
好唔開心... ...
唔需要為某d人而唔入,又唔係為佢地生存,你冇錯先更加理直氣壯入黎繼續吹水

首頁

尾頁

跳至