在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

自己工,返工時間好自由,所以好多時間可以凑到囡囡,但未生第二個時已經同老公傾過想出返黎打工,收入高D!當時老公已經拒絕左,話有時間不如湊下個仔,到依家囡囡出埋世,更加唔敢問,但自己真係好想揾多D錢雖然現在夠食夠住,但好想揾多D,俾好D的生活對仔女!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:tonyjackie 的帖子

我都幾想老公叫我唔好做,羨慕中

禁止訪問

引用:自己工,返工時間好自由,所以好多時間可以

大宅

引用:Quote:原帖由+tonyjackie+於+13-04-22+發表

原帖由 hin12159 於 13-04-22 發表
晒命中?
絕對唔係啦夠食夠住的定義每人唔同,我本身唔好名牌,平時買衫都係一百幾拾,生活好簡單一年去一兩次旅行,閒時出去飲下野已經係最大娱樂!本身都無乜野,但有時見D姑奶,每月月入4、5萬,就好羡慕,想當初我都年薪四十萬,要交十萬稅……以家,每月得萬幾蚊,雖然每星期只係返幾日!但眼見人地事業發展得甘好,好有衝動!心諗:我都可以!

禁止訪問

禁止訪問

回覆:tonyjackie 的帖子

大宅

回覆:好想出返黎打工……

我都不知幾想自己湊番,你都仲搵到萬幾蚊咪好,如果我做左ftm買野都要就住晒,更莫講去旅行。

^^阿囝2011年6月6日出世啦~

公爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

知足常樂。。。等仔女大D讀書再考慮啦。。

大宅

我都想自己照顧bb呀, 而家bb都未出世, 我已經煩緊要搵人幫我湊呀!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題