親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

早兩個月agoda介紹朋友有9折code, 有冇人成功拎到?

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:之前Agoda介紹朋的9折code

我今日訂房,唔覺有呢樣嘢喎!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

去cheaptickets 滿usd200. 可用code平usd50

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:funbabyhk+發表於+13-4-23+20:36+去c

原帖由 koala_choco 於 13-04-23 發表
個 code 係咩呀 ?
Cheap50
減完後價錢,計返港幣,對比下其他網站,才確定比錢。

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:funbabyhk+發表於+13-4-23+22:39+Che

原帖由 koala_choco 於 13-04-24 發表
funbabyhk,

入code 的位置在那頁 ? 我的銀碼過呢個額, 但沒有一個位置比我入code. 請指教.
Search hotel 時,右下邊,有promotion code.輸入後,就要自動減usd50. (優惠至30/4) 如果唔過usd200. 則入cheap20(=8折) 或你總超過usd300 or usd400.分開2張order

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:funbabyhk+發表於+13-4-24+10:01+Sea

我在 cheapticket website search 後, 成個 screen 都沒有空格可入 PROMOTION CODE, 右下都找不到. 剛打 ...
www.cheaptickets.com

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

引用:Quote:funbabyhk+發表於+13-4-24+10:01+Sea

我在 cheapticket website search 後, 成個 screen 都沒有空格可入 PROMOTION CODE, 右下都找不到. 剛打 ...
www.cheaptickets.com

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

koala_choco  唔該曬呀.  原來我豬左, 上了去cheaptickets.hk 果邊, 唔怪得無啦.  發表於 13-4-24 15:18

珍珠宮

Haha...出了兩次添

珍珠宮

你試下在hotel name 都輸入埋

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至