懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原來我bb個陣個頭勁圓,幾可愛我媽話個時聽人講,用米袋整枕頭比我訓,所以先訓到我禁圓,搞到我都打算囡囡出世後叫呀媽幫我整返個,你地有無聽過米袋整枕頭?我哥個陣呀媽唔識,所以我個頭圓過呀哥好多

男爵府

回覆:(有圖)今日搵返自己唔見廿幾年嘅bb相,發現...

花晒,但都睇到個頭勁圓呀媽都話我個陣訓到個頭圓碌碌

大宅

好可愛阿

大宅

畀面勳章

男爵府

別墅

回覆:fifilili 的帖子

哇,好得意!

想請教下妳媽咪點整啊?我都想整一隻俾就快出世唧寶寶。

禁止訪問

大宅

謝謝分享!!!我女女個頭3個半月出世時都唔靚,又訓得唔好
剛剛買左個小米枕俾佢,古老方法! 希望唔會太遲
FTM 全埋身
囡囡出世 3.61kg; 第5日出院 3.66 kg; 第19日 3.96 kg
1個月2日 4.50 kg;  1個月14日 5.26 kg
2個月3日 5.46 Kg (57.5 cm)
4個月 7.02 kg (64.5 cm)
6個月 8 kg (68.5 cm)
1歲 10.5kg (78 cm)

首頁

尾頁

跳至