美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+ex-g+於+13-04-26+發表係咪真

原帖由 LedTV 於 13-04-26 發表
係好掂,有jm買另一款,我覺得好過宅光。
好過出去比錢人賺。
但係會唔會打多幾次會無晒?

大宅

引用:我都有喺D記join+underarm+同+upperlip,+成

原帖由 vanvan1107 於 13-04-23 發表
我都有喺D記join underarm 同 upperlip, 成效都ok,但真係比出面貴同時我另外都join左出面其他公司不過只做 ...
lip點唔滿意丫
我想join ya

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ex-g 發表於 13-4-26 12:43
但係會唔會打多幾次會無晒?

打毛係咁架喎..要打好多次先會完完全全無,而家佢打左一次已經有咁既效果,我相信好快會無晒~~

我係D記打都係咁咋..但係我付出係6萬幾蚊,

d記打一次之後出得好慢...但依然會生~~~

要打多幾次先會停止生長...

而家我d手手腳腳underarm就毛都無一條~~

面就仲有.......

我買部家用機係for細佬打毛~男人d毛仲粗啦..咪一樣ok~

我用過2者,覺得效果一樣~~~~

只不過我join d記已經係3年前...買家宅只係幾個月...要時間証明~~

以大家半年計,大家效果的確係一樣~~~

如果唔想自己整咁煩,又想享受一流既服務,我都建議去dermes整~~

仲要好挨得凍,次次做完成身都震住走

大宅

引用:Quote:ex-g+發表於+13-4-26+12:43+但係會唔

打毛係咁架喎..要打好多次先會完完全全無,而家佢打左一次已經有咁既效果,我相信好快會無晒~~

我係D記打都 ...
係邊隻,而家市面有幾隻,我都唔知邊隻好

大宅

引用:Quote:原帖由+ex-g+於+13-04-26+發表係咪真

係好掂,有jm買另一款,我覺得好過宅光。
好過出去比錢人賺。
可唔可以PM資料俾我呢?

大宅

引用:我做咗underarm,+全面和+bikini+,效果ok。

原帖由 crystal_doll 於 13-04-26 發表
我做咗underarm, 全面和 bikini ,效果ok。面的毛孔是細咗嘅,我完本額頭兩則D 毛幾粗, 遠睇好似黑黑地,而 ...
我之前join左加拿大,手指,唇,依加想做埋面,五知幾$呢?效果明顯嗎

多左個大眼妹

大宅

回覆:D記激光脫毛

我大約8年前join咗,underarm, upper lip, lower leg,效果好OK! 我唔係定時定候去,因為有時就唔啱時間,不過到而家都滿意效果。價錢方面,真係好貴!但好似有安全感啲。
近兩三年,我join了另一間做bikini line, 好平,唔係laser,而係另一種光,不過真係無乜效果!我而家大緊肚,冇做大半年,但已生返哂d毛毛出嚟。

大宅

但大家都係以正價做?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我只知underarm要17500!

首頁

尾頁

跳至