想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

抽卵時有八個胚胎, 心谂有机会。放了3次,每次2個,只剩1机会,心情很覆雜,最失望今次。因只剩一机会

侯爵府

引用:抽卵時有八個胚胎,+心谂有机会。放了3次,每

原帖由 FUNGLEE 於 13-04-23 發表
抽卵時有八個胚胎, 心谂有机会。放了3次,每次2個,只剩1机会,心情很覆雜,最失望今次。因只剩一机会 ...
可能今次就得呢,加油

子爵府

回覆 FUNGLEE 的帖子

ME 2, 得番最后一次機會, 只剩一粒
好想快d bingo, 但好怕最后一次都失敗
唉.....

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

放鬆D, 呢次實得既. 心情會影響結果.

大宅

抽卵時有八個胚胎, 心谂有机会。放了3次,每次2個,只剩1机会,心情很覆雜,最失望今次。因只剩一机会 ...
我都係放雪胎,身體一點反應都没,近幾日流啡和粉紅,明天派成績表。

大宅

心情都會影響結果0架,放鬆0的,我下星期六放榜,我都唔諗0甘多咯~

大宅

我早兩天都放了最後兩粒喇,大家心情都一樣,希望一齊bingo喇

15/3返qm照usg,問c6可否請假陪我去,佢話好,好希望當天一同睇到閃閃嘅時刻

男爵府

我上個月都放雪胎失敗, 明明兩粒都好靚, 但都唔得.
只好安慰自己, 同果佢地無緣份...
而家等緊下個月再放.
心情有啲反覆, 時好時壞...

希望大家一齊bingo!

大宅

me too …再加埋子宮內膜谷極都唔厚,餘下最後一次唔知幾時先可以放。mouth:

首頁

尾頁

跳至