夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆 angelababy0808 的帖子

就咁睇你點覆我都流晒眼淚, 好傷心, 可能你既痛比我痛百倍, 但人生有時就係咁無奈
我呢大半年都失眠, 安眠藥由半粒, 一粒, 食到而家粒半先叫訓到下覺, 訓著左先係我身心真正放鬆到既時間, 都有睇過醫生, 開左D 令心情放鬆既藥我食, 等我RELAX D 無咁TENSED。好多野想講但唔方便係度講, 我遲下再同你傾下吧!

之前追你POST 追到你返外家, 之後有D 忙唔係成日跟到POST, 你而家生活好嗎?

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我個前老公未婚前比我捉到8個小三,婚後就

子爵府

好媽媽勳章

回覆:有小三,幾耐比你發現?

咁大意?喺電話比你聽到?真係好痛。。

珍珠宮

原帖由 angelababy0808 於 13-04-24 發表
我個前老公未婚前比我捉到8個小三,婚後就冇發現過。

第一次: 果時我地拍拖好少機會接觸佢電話,點知有一 ...
比我一次都忍吾到

公爵府

畀面勳章

即晚,男嘅白痴女嘅低能:;pppp:講都無人信

子爵府

好媽媽勳章

回覆:mimorjai 的帖子

唉,d男人真係。。

別墅

兩個月,當時剛有bb,直到現在,我老公堅持要和那個身在外地的有夫之婦做朋友,世間上只有這個女人可能同佢最夾,痴x線!

本來每晚都擔驚受怕,怕佢地聯絡,返工無心機,只能載着面具強顏歡笑,放工就情緒低落,更害怕在醫院生產時他一人在家又會與那女人聯絡。

但當bb出生後,上述一切也不太重要,最重要的是bb,我亦無再check他,因為已假定他們未斷,只是睇下個女的幾時返港,到時一定搞出事。我只想陪着bb成長,其他的,你鍾意點就點!

別墅

我老公比我聰明十倍的人,係未結婚之前 ,即係佢後生個陣 ,佢都有去玩過,滾過, 不過我識佢個陣,佢已經無在返大陸玩好多年,因為上斫消費貴和年紀都唔細,大我12年.

自從我有左BB後,現在8個月,我日日都入黎睇, 我見到日日都有不同種類的小三,我好驚發生係我身上.

我究竟要點做先可以查到佢有無小三呢? 因為佢工作關係,佢一定要機不離身,雖然我知道佢密碼, 但我覺得無用,因為佢係聰明人,唔會白痴到日日保留WHP 和所有野.

但我好怕,自己比C6扼左都唔知, 因為我頭腦唔夠佢黎.

除了電話, 我重有咩方法知道佢有無小三/去滾呢?

大宅

其實我好想問大家,老公話同小三已分手,應該只要信,不要問定繼續check佢呢?成日問同講又會傷大家感情,但又直係好怕再俾佢呃!

公爵府

原帖由 angelababy0808 於 13-04-24 發表
我個前老公未婚前比我捉到8個小三,婚後就冇發現過。

第一次: 果時我地拍拖好少機會接觸佢電話,點知有一 ...
咁你都仲嫁比佢

公爵府

引用:其實我好想問大家,老公話同小三已分手,應

原帖由 karryy 於 13-04-28 發表
其實我好想問大家,老公話同小三已分手,應該只要信,不要問定繼續check佢呢?成日問同講又會傷大家感情, ...
暗中觀察。你問佢﹐佢實話冇架,仲覺得你煩。

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

同C6結婚咁耐從未擔心過,直至2009年有一晚電腦壞左,
佢叫左個FD黎整,我如常煮飯,我聽到佢講緊電話,
咁我久唔久會入去房睇吓整成點,因為電腦喺房,
入到去佢個FD整緊,C6訓左喺床好大聲講電話,
睇佢個樣好開心,仲瞇晒眼,突然我隱約聽到咩你著短裙啦,
都好好睇O架,我O 晒咀,佢個FD望住我,我FEEL到啲野,
但當時我扮聽唔到照煮飯,到食飽我自己走左落街,因為我想冷靜吓,
行左好耐C6打俾我問我去左邊,我就問佢同邊個傾到咁開心,
佢話係公司啲阿姐,我話公司啲阿姐你會叫人著短裙咁攪笑,
佢就EE哦哦,後來質問好多次先認,仲要我話睇電話,佢唔俾我睇,
關門DEL晒D MESSAGE 先俾我睇,個時我真係癲左係咁喊

子爵府

好媽媽勳章

其實,如果佢死口唔認,我地真係冇嘢做到喎!

大宅

回覆 angelababy0808 的帖子

就是因为爱,所以更接受不了,忘记不了。唔提唔代表心里唔介意,唔会记得。

大宅

回覆 hopefulmother 的帖子

那为何还要在一起呢?婚姻不该是这个样子的。

別墅

這個時期我最需要親人幫忙照顧我和bb,加上現時係四大長老最高興的時刻‧‧‧‧‧‧最重要是經濟上我要倚靠他,留下來,好好照顧bb,養大他才是最重要。

男爵府

回覆 chairman1214 的帖子

請問你們後來點收科?

男爵府

女人直覺好准.
有時唔需要咩實際理據.

chairman1214  冇錯,真係嗰吓FEEL到有野  發表於 13-4-29 17:11

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 desmond100104 的帖子

開頭C6話揀唔到,我本來想走,
佢又唔俾,大家講同嘈左好耐,
最後決定俾一次機會佢,直至最近.......
又黎

男爵府

唔係掛? 又黎? 同同一個女人? 仲要話揀唔到?....幾過份喎
我都有相同情況, 不過未去到咁 serious 的地步

chairman1214 發表於 13-4-29 17:09
回覆 desmond100104 的帖子

開頭C6話揀唔到,我本來想走,

首頁

尾頁

跳至