影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有無人睇過呢套?

美劇, 係BK 講, 係咪太冷門~~~~~~~~~~~~?mouth: 我好鍾意睇美劇架~~~ !!!!

電台DJ 話好好睇喎~ 懸疑又驚險, 係咪真係咁正?

知唔知邊度有得睇?

我搵過千尋無得D/L, 真係麻鬼煩~ 想D/L 黎~睇~

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

冇留意過, 不過我HONEY追看"TOUCH" 美劇, 是24的男主角JACK BAUER做啊. 佢話好好睇好似巴別塔.

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MagDog 發表於 13-4-23 09:39
冇留意過, 不過我HONEY追看"TOUCH" 美劇, 是24的男主角JACK BAUER做啊. 佢話好好睇好似巴別塔. ...

好睇呀~~~!!

我睇到第二季, 第十集喇~~~

翡翠宮

Queenie_0012 發表於 13-4-23 09:48
好睇呀~~~!!

我睇到第二季, 第十集喇~~~

QQ,
你都有睇呀? 你上次提過好睇好似FRINGE的STYLE是不是這一套, 我HONEY都追貼了. 有MUG好介紹? THX.

水晶宮

MagDog 發表於 13-4-23 09:50
QQ,
你都有睇呀? 你上次提過好睇好似FRINGE的STYLE是不是這一套, 我HONEY都追貼了. 有MUG好介紹? THX.
...

唔係呢套~~

上次提係: Perception 罪案第六感~

俾條LINK 你: 可以去睇下簡介. 好正架~~
http://ming2262.pixnet.net/blog/post/29958967-%e7%bd%aa%e6%a1%88%e7%ac%ac%e5%85%ad%e6%84%9f-perception%282012%e5%a4%8f%e5%ad%a3%e6%96%b0%e5%8a%87%29

翡翠宮

Queenie_0012 發表於 13-4-23 09:55
唔係呢套~~

上次提係: Perception 罪案第六感~

收到, QQ, 今晚告知MY HONEY. THANKS.

複式洋房

多謝介紹 Perception 罪案第六感

水晶宮

@Smile 發表於 13-4-24 15:16
多謝介紹 Perception 罪案第六感

WOW~~ 睇左?

係咪好正呢~~~?

複式洋房

Queenie_0012 發表於 13-4-24 15:17
WOW~~ 睇左?

係咪好正呢~~~?
未呀, 之前同事提過, 睇完返嚟滙報俾你知, 好嗎?

Queenie_0012    發表於 13-4-24 15:22

首頁

尾頁

跳至