自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Hotel buffet 幾好啊

伯爵府

畀面勳章

回覆 sailow 的帖子

Hotel buffet

禁止訪問

引用:Hotel+buffet+幾好啊

伯爵府

回覆:sailow 的帖子

邊區? 你咁有表姐心,佢食乜都甜

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我覺得, 你先要問左你表姐當晚OK唔OK先, 可能佢同老公另有節目呢?

manman800800  agree  發表於 13-4-23 11:22
偷懶喵星人    發表於 13-4-23 10:36

男爵府

畀面勳章

回覆:表姐簽紙結婚

I suggest shangrila lunch buffet, nice food with reasonable price

禁止訪問

引用:邊區?+你咁有表姐心,佢食乜都甜 +

禁止訪問

引用:邊區?+你咁有表姐心,佢食乜都甜 +

禁止訪問

引用:我覺得,+你先要問左你表姐當晚OK唔OK先,+可

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

銅鑼灣cafe one

尖沙咀皇家太平洋

尖沙咀香格里拉酒店

禁止訪問

引用:銅鑼灣cafe+one尖沙咀皇家太平洋尖沙咀香格

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

sailow 發表於 13-4-23 09:52
Any hotel recoment?

ICC, 103/F, 都係468+10%, 又高檔, 又有夜景睇...出面一般都要成四百銀一位啦...

http://www.ritzcarlton.com/en/Properties/HongKong/Dining/Cafe_103/Default.htm
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

翡翠宮

2019新春慶豚圓

二千蚊for幾多人??

禁止訪問

引用:二千蚊for幾多人??

禁止訪問

引用:Quote:sailow+發表於+13-4-23+09:52+Any+ho

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

sailow 發表於 13-4-23 10:45
係咪上網打ICC or 103F就search到?我3 May.唔知趕唔趕得切book呢

比左個網址你, 有電話, 你可試下訂, 3/5..星期五, 唔知會唔會貴小小, $468+10%係平日價錢

TEL: 2263 2270

如只差$100-$200(總數), 我覺得可接受。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

sailow 發表於 13-4-23 10:45
係咪上網打ICC or 103F就search到?我3 May.唔知趕唔趕得切book呢

http://www.ritzcarlton.com/en/Properties/HongKong/Dining/Cafe_103/Default.htm

你search "Ritzcarlton HK" 就搵到...

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 大廚勳章

第一日二人世界好d喎,遲下補啦不如

---生命無價,請支持領養---

大宅

icc 個景好正

首頁

尾頁

跳至