2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問各位知唔知胎心機邊度買啊?同埋大概幾多錢?

大宅

丫烏有得賣 $650 包送貨..話係最安全果隻牌子"SONOXXXX"~
其實 BB 都就黎識踢啦~點解而家先黎買

複式洋房

回覆:Klaire 的帖子

成日好擔心BB係咪仲健康,我成日夜晚訓教都唔覺意伸懶腰,好驚成日“車”住個肚影響個B,都係希望求個安心,仲考慮緊係咪需要買

大宅

Silverbb0108 發表於 13-4-23 11:27
成日好擔心BB係咪仲健康,我成日夜晚訓教都唔覺意伸懶腰,好驚成日“車”住個肚影響個B,都係希望求個安心 ...
三個月之後 BB 好勁架啦! 你冇痛冇啡冇紅就唔好諗咁多啦!
我三個月之前就聽得密D, 之後已經開始懶左冇成日聽~
係呢排冇啦啦流兩次啡先日日聽返, 不過我條蛇BB好似唔多鍾意~
今朝聽果時聽幾秒佢已經避開, 重好似伸左腳

複式洋房

引用:Quote:Silverbb0108+發表於+13-4-23+11:27+

原帖由 Klaire 於 13-04-23 發表
三個月之後 BB 好勁架啦! 你冇痛冇啡冇紅就唔好諗咁多啦!
我三個月之前就聽得密D, 之後已經開始懶左冇成日 ...
可能BB小氣唔俾你聽,我15weeks幾啦,仲未feel到明顯胎動,你幾多weeks?

大宅

Silverbb0108 發表於 13-4-23 11:53
可能BB小氣唔俾你聽,我15weeks幾啦,仲未feel到明顯胎動,你幾多weeks?

...
有人話胎心機對BB黎講就好似火車經過咁嘈架 15W 尚早啦~~我今日 16W啦! 我隻係大碼B....但都重未感受到佢既無影腳~

複式洋房

引用:Quote:Silverbb0108+發表於+13-4-23+11:53+

原帖由 Klaire 於 13-04-23 發表
有人話胎心機對BB黎講就好似火車經過咁嘈架 15W 尚早啦~~我今日 16W啦! 我隻係大碼B....但都重未感 ...
咁唔怪得個b避你唔俾你聽啦,哈哈,咁唯有等佢有胎動為止啦,希望唔洗等太耐

子爵府

Klaire 發表於 13-4-23 12:55
有人話胎心機對BB黎講就好似火車經過咁嘈架 15W 尚早啦~~我今日 16W啦! 我隻係大碼B....但都重未感 ...
我都仲係日日聽一次... 間唔中先會停一日.. 不過我每次都大約1分鐘內就完成

其實bb既聽覺要到18-19w左右先發育完成架...

所以我成日覺得而家係影响不大

到佢大少少有胎動後我諗都唔會再聽lu

大宅

MEKAKI 發表於 13-4-23 13:34
我都仲係日日聽一次... 間唔中先會停一日.. 不過我每次都大約1分鐘內就完成

其實bb既聽覺要到18-1 ...
我隻B有時好難搵, 上次聽明明係左邊, 今次又碌左去右邊!聽聽下又唔知郁左去邊, 又要再搵 mouth:

本來我聽少左, 但無啦啦13W4流兩日啡, 15W又流紅啡,
嚇到我而家每朝都要聽一次先敢出門口!

子爵府

Klaire 發表於 13-4-23 13:51
我隻B有時好難搵, 上次聽明明係左邊, 今次又碌左去右邊!聽聽下又唔知郁左去邊, 又要再搵

本來我 ...
我都係架.. 有時一放落去就聽到.. 有時要搵一陣... 有時聽左幾聲就無.. 總之聽到正常頻率幾秒我就放過佢架la.. 哈哈~
咁你要好好休息... 慢動作....有無睇過醫生點解仲會流啡

禁止訪問

引用:Quote:Silverbb0108+發表於+13-4-23+11:27+

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
0 ... 2 3 4 5 6