自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

http://www.monsterparent.com/archives/20128

車仔人    發表於 13-4-23 14:04

伯爵府

回覆:嘩... 乜有6呎2.. 咁高大架!

入娛圈有咩好,佢老豆大把:;pppp:

伯爵府

12A*

子爵府

BK Milk勳章

下? 睇唔出喎! 乜譚生同佢知己好高0架??

不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

珍珠宮

我反而想知佢讀邊間學校

PCMW  南島國際  發表於 13-4-23 13:19

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

公爵府

引用:下?+睇唔出喎!+乜譚生同佢知己好高0架??+

原帖由 bonnyye 於 13-04-23 發表
下? 睇唔出喎! 乜譚生同佢知己好高0架??
而家細路營養好,引打籃球,唔出奇

2004107  X2 遣傳了爸爸優點  發表於 13-4-23 13:29

伯爵府

BK Milk勳章

更正, 係 6 呎!
認真就輸了!

大宅

人各有志, 仔大仔世界啦

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

真係又生得幾高大靚仔既

2004107  飲得杯落  發表於 13-4-23 13:29

子爵府

BK Milk勳章

milk323 發表於 13-4-23 12:26
而家細路營養好,引打籃球,唔出奇
但都無奶油高到去6呎2..........好誇張哦!!!!
除非佢父母有返咁上下.

btw, 佢真係好叻仔!! 讀書讀到咁勁!

2004107  有時負負得正  發表於 13-4-23 13:30

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

男爵府

好叻仔

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

引用:Quote:milk323+發表於+13-4-23+12:26+而家

原帖由 bonnyye 於 13-04-23 發表
但都無奶油高到去6呎2..........好誇張哦!!!!
除非佢父母有返咁上下.
都唔係無可能架,後天發育都好緊要

子爵府

BK Milk勳章

Zoto 發表於 13-4-23 12:31
都唔係無可能架,後天發育都好緊要
咁我第時有仔的話逼佢打籃球先得!!!

2004107  同埋游水,都好有用  發表於 13-4-23 13:31

大宅

meimei11 發表於 13-4-23 12:30
好似記得 GCSE 程度係淺過 GCE ,而 GCE 程度又淺過香港既 DSE.....

有錯請指正 ...
淺過=/=容易
我嗰時都係考咗八科
考十二科仲要全部A*算好勁

侯爵府

入oxford咪好囉,讀完先入娛圈都唔遲,譚伯一定搵到好多機會俾佢架~

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咁高

男爵府

我有堂哥,完全不做運動,有6呎高,但父母,兄弟只有5呎5,6,世事就係甘奇怪~哈哈

珍珠宮

好羨慕, 我兩個仔如果有佢一半就好啦

點樣培養到既呢 ?
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

首頁

尾頁

跳至