2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日9week嘞.上星期四去完vv抹嘅時候有血,時有時無,之後星期六去左急症,做左產檢同陰超,見到bb心跳,但醫生話唔會開藥同打針嗰d,都係見我番屋企休息,無咩可以做,佢話順其自然,但d血水到依家仲未上呀,我感覺好似愈來愈多,初頭用護墊都ok,但今日要用m巾,但我又無肚痛,只係下腹有d扯住,請問我依家可以點做呀?已經成日訓係度嘞.有無jm試過係咁,可以幫下我呀?thx

別墅

回覆:kelly小妮妮 的帖子

即刻去睇私家!

大宅

回覆 kelly小妮妮 的帖子

流血都係快d睇私家醫生(你可以book私家時, 同姑娘講你嘅情況, 佢地會快d俾你睇) 醫生會俾d安胎藥你塞, 政府有時信唔過.

別墅

但係我星期五打去私家問過,同佢講話見紅.佢話最快都係5月,佢話黎私家都無用,佢叫我去急症呀@@

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:今日9week嘞.上星期四去完vv抹嘅時候有血,

原帖由 kelly小妮妮 於 13-04-23 發表
今日9week嘞.上星期四去完vv抹嘅時候有血,時有時無,之後星期六去左急症,做左產檢同陰超,見到bb心跳,但醫生 ...
試下book尖沙咀/沙田翹康,有好多婦產科醫生,好多時可以約即日,睇私家至少會開安胎藥止流血

複式洋房

去浸會婦產科吧,我上次walk in 都有得睇

別墅

同意!試沙田康翹26032123book任何可以睇嘅私家E生或仁安浸會法國等私家E院!唔好拖!

大宅

回覆 binbinjojo 的帖子

流血去政府急症先,會即刻幫你照,如果照完冇事,就多休息,私家給藥是黃體銅,對安胎冇乜幫助,心理上你會安慰d。可以看下中醫,我之前做小產,飲中醫安胎湯后止咗,昨天照bb好健康

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
0 ... 2 3 4 5 6