親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

東京旅遊書, 只買一本, 你地買邊本? 邊本易睇得明D?

我見"正文X" & "閃閃封面" 果本好似最多/ 最新, 我去打過下書釘, 但未好掌握到?

買邊書泥做功課好? thank you, thank you sin...

大宅

回覆:東京旅遊書, 買邊本好

正文社嘅“全攻略“

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

正文社出既書都唔錯

大宅

回覆:東京旅遊書, 買邊本好?

正文社!長空好多時包埋D無聊地方,有時間係好,但正文D料,精華D,同地圖準D。

大宅

calala 發表於 13-4-23 13:34
正文社!長空好多時包埋D無聊地方,有時間係好,但正文D料,精華D,同地圖準D。

...

讚成, 正文可能無閃令令 gum 多店舖資料, 但最緊要係精華, 車站出入口位, 轉車方法夠詳細, 自由行一定要買本書 plan 行程/ 做功課, 因為問唔到人地 gum 多, 所以買正文啦. 我投佢一票, 書局做緊9折呀!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我就用開『經緯』嘅 XX 王... 交通方法比較清楚清晰。

大宅

正文社,地圖易睇又輕。閃閃嗰本重到唔想拎

侯爵府

好用!

lmy

男爵府

How much ???

水晶宮

回覆 cherry媽咪 的帖子

我有本2010-2011, 唔知分別大唔大呢??

伯爵府

我上年去東京都係買正文行果本

別墅

正文社唔錯, 因為長空d地圖有時會錯傢!!!!!!!!!!

大宅

回覆 pbpk03845784 的帖子

最新係2013-2014版 bor! 店舖執笠是少, 如果地圖, 搭車方法, 出入口位置有改, 豈不是大件事, 浪費時間/ 腳骨力? 跟住又語言不通. 而且, Skytree/ 新景點, 2010 年版應未有介紹?

當然, 如果妳已經係"東京精"就無問題啦!

我係路痴, 所以, 一舊水都係無得慳! 有書在手我會安心好多. 做緊9折, $90就有.

水晶宮

回覆 Joe媽媽 的帖子

別墅

我剛剛去完,次次去東京也是買正文,今次就兩本也買,我覺得正文地圖清楚易明,閃令令就介紹吃東西等比正文多

大宅

回覆 AK_Fans 的帖子

多謝大家資料提供, 琴晚買左"正文"

男爵府

正文社,,,教搭車好詳細~~

大宅

Eanma 發表於 13-4-23 12:55
東京旅遊書, 只買一本, 你地買邊本? 邊本易睇得明D?

我見"正文X" & "閃閃封面" 果本好似最多/ 最新, 我去 ...
除了正文,長空系列果d都幾好。

大宅

畀面勳章

正文社, 詳細d

首頁

尾頁

跳至