自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

回覆:馬賽21分鐘狂講35次「布布」 網民頂唔順嗌剪布

連我媽咪對電視劇冇要求嘅都話悶

you completed my life <3

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

剪啦

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

可否腰斬

ccyin    發表於 13-4-23 13:46

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

真係好難頂

961123    發表於 13-4-23 19:34
丫雅    發表於 13-4-23 15:50

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 yh114 的帖子

真係唔好睇~~冇興趣睇~!
為咗見到黃先生個為食樣~誓要煮好每一餐飯~ 黃先生食得開心~黃師奶煮得用心

珍珠宮

BK Milk勳章

聽個名都夠悶

大宅

真係好悶~ 試過追幾集頂唔順了

侯爵府

2019新春慶豚圓

敗在馬賽

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

真係好難頂, 最近幾集成日'布布''布布''布布''布布'', 煩到爆炸!

仲好多場戲係馬賽讀日記solo, 好鬼悶!!

仲難頂過義海豪情陳法利讀日記...

wcpcelia    發表於 13-4-23 18:26

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我尋晚都熄電視~
明天會更好~~

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

叫兔兔仲好聽吖

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

係呀,聽到都煩呀……

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2019新春慶豚圓

轉埋台好耐!完全無內容無劇情!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:近日不單立法會爭議「剪布」問題,無綫劇集

原帖由 yh114 於 13-04-23 發表
近日不單立法會爭議「剪布」問題,無綫劇集《神探高倫布》亦遇上「剪布」危機,網民受不住馬賽在劇中21分鐘 ...
一早矛睇TBB劇巧耐啦〜

simple is the best~

翡翠宮

2019新春慶豚圓

我今晚開始會八點半熄電視,轉聽收音機直至訓覺。支持環保同保護雙眼。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:近日不單立法會爭議「剪布」問題,無綫劇集

原帖由 yh114 於 13-04-23 發表
近日不單立法會爭議「剪布」問題,無綫劇集《神探高倫布》亦遇上「剪布」危機,網民受不住馬賽在劇中21分鐘 ...
宜家TBB真係缺人缺成咁,一個馬賽一個馬壯條女晶晶,堅係難頂到令人有衝動打爆個電視!但就套套野都有佢是但一個

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

2019新春慶豚圓

xxamiamixx 發表於 13-4-23 13:26
連我媽咪對電視劇冇要求嘅都話悶

我阿媽都係~~~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題