自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

其實幾好笑

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我非常讚成剪左佢~~~~~~~~~!!!

珍珠宮

畀面勳章

回覆:馬賽21分鐘狂講35次「布布」 網民頂唔順嗌剪布

我唔睇,但有次聽到都覺得好難頂

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我非常讚成剪左佢~~~~~~~~~!!!

原帖由 Queenie_0012 於 13-04-23 發表
我非常讚成剪左佢~~~~~~~~~!!!

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

近排八點半我一早熄鬼咗部電視,費事又聽到布布,娃娃,頂唔住!

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢地係甘垃布,所以最後會被剪布

禁止訪問

水晶宮

剪剪剪

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好悶,無睇

大宅

晤仲意睇馬赛

伯爵府

大宅

琴晚馬賽又係度布布娃娃果時, 黎耀祥都頂佢唔順噴到佢成面水係呢套劇唯一既笑位

2004107  我都有睇  發表於 13-4-23 15:56

男爵府

BK Milk勳章

頂唔順馬賽

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 遊學勳章 畀面勳章

快啲斬啦

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

侯爵府

有一集講布同平安都昏迷....兩個女人係咁"布布", "安安"
睇到我同老公想打爆個電視......
心諗:X.....好惡頂呀..............無內容,無樣睇,仲要布布安安.....想點呀..............

侯爵府

牛精仔 發表於 13-4-23 14:27
宜家TBB真係缺人缺成咁,一個馬賽一個馬壯條女晶晶,堅係難頂到令人有衝動打爆個電視!但就套套野都有佢是但 ...

堅係難頂到令人有衝動打爆個電視
EXACTLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

子爵府

我地親愛GE特區政府,偉大GE CY又唔批新牌,有咩辦法喎........想轉台都無得揀.....
獻醜不如藏拙

首頁

尾頁

跳至