2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日母嬰健康院既醫生話阿B打橫咗
要去醫院check真D
如果真係未落盤
好大機會要開刀
到時真係冇啦啦多條那

別墅

上兩個星期都冇事事嫁
阿B你係咪玩野先

大宅

冇機會轉番落去?仲有時間...只係空間夠唔夠

大宅

引用:上兩個星期都冇事事嫁阿B你係咪玩野先

原帖由 小米莉 於 13-04-23 發表
上兩個星期都冇事事嫁
阿B你係咪玩野先
我34wk果時呀b都係打橫呀!昨天36wk返去覆診就摸到調咗頭啦~~俾啲時間bb啦!

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最好照下超聲波CHECK清楚...
上次姑娘都係同我咁講,但去私家照,其實BB巳經成功調咗頭...
BB根本無打橫...佢只係摸到BB的腳仔/PAT PAT位置而巳,就當咗係頭...
所以照一照會最準

別墅

wcpcelia 發表於 13-4-23 18:22
最好照下超聲波CHECK清楚...
上次姑娘都係同我咁講,但去私家照,其實BB巳經成功調咗頭...
BB根本無打橫... ...
希望係咁啦 不過早一兩日瞓醒時都發覺佢好明顯係打橫咗

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小米莉 發表於 13-4-23 22:55
希望係咁啦 不過早一兩日瞓醒時都發覺佢好明顯係打橫咗

有時可能係BB 'L'形咁瞓响度, 總之照咗先啦...

就算真係打橫,最緊要係聽醫生講,可能提議開刀生產,BB都係沒有問題的

大宅

2019勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆:34w 阿B打橫咗

冇事架。。。上星期我同你情況一樣。。佢地仲叫我即時入院等生。。我再睇私家,佢話好正常,我就放心,連院都冇入

複式洋房

私家醫生話摸肚唔準架~

別墅

回覆 carrieatbbkd 的帖子

照左啦 個頭仲係上面 36w再照多一次 希望佢及時轉到啦

wcpcelia  ADD OIL!!  發表於 13-4-26 16:11

複式洋房

Don\'t worry!
我同你一樣34w 照時都打橫咗!但剛剛36w照就轉左頭啦!
醫生叫我唔好用托腹帶,等BB多D空間轉喎,咁我無帶兩星期,又真係轉左!
唔知關唔關事呢

別墅

回覆 IloveBaMa 的帖子

我一直都冇用到哩一兩日 都睇到想轉 希望佢得啦
阿仔你要加油呀

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:今日母嬰健康院既醫生話阿B打橫咗+要去醫院

原帖由 小米莉 於 13-04-23 發表
今日母嬰健康院既醫生話阿B打橫咗
要去醫院check真D
如果真係未落盤
我36w4d剛check到bb又係打左橫

別墅

2019勳章

我都係呀!已經約時間開刀,無所謂最緊要呀B安全,佢錫住媽咪唔洗媽咪陣痛

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
0 ... 2 3 4 5 6