2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

希望唔好病,bb 都要保祐媽咪

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係呀...可能好燥

大宅

引用:我都係呀...可能好燥

原帖由 wcpcelia 於 13-04-23 發表
我都係呀...可能好燥
最唔想發生的事,終於都開始病,喉嚨痛,鼻塞,流鼻水,依家食維多c 同生果,唔想食藥

wcpcelia  get well soon  發表於 13-4-24 08:33

大宅

病左既話真係想食藥都唔得~

我就前幾日作病, 去睇普通科醫生啦, 其實都係開左D好普通既藥啦,
到今日, 我咳又勁左, 又開始有痰, 又有鼻水, 唉~ 跟住轉個醫生睇啦, 佢都話冇辦法, 靠自己休息多D, 又話可能有少少氣管炎, 叫我聽日返去睇婦產科同醫生講, 而家盡量都唔好食太多藥喎...

我都明白傷風感冒可以自己好返, 不過就係好慢咁囉, 我都冇計啦..

大宅

引用:病左既話真係想食藥都唔得~我就前幾日作病,

原帖由 aby336 於 13-04-25 發表
病左既話真係想食藥都唔得~

我就前幾日作病, 去睇普通科醫生啦, 其實都係開左D好普通既藥啦,
我依家冇食藥,都係休息多啲,食多個生果都飲維多c, 叫做冇嚴重到,但又冇好轉

首頁

尾頁

跳至