在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: ☆上環上班一族會∼(Part 17)

[size=x-large]Good morning~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

sarah,
公司好 free.... 加埋我得 2 個人咋.
我就放在檯面聽的, 當有電話响時, 就即刻扭細 volume.[quote]
sarahlee 寫道:
fb,

咦, 你會係公司聽瘋x快活人架, 我都係, 但我用headphone偷偷地聽架咋.

珍珠宮

咁不如改星期一 (18/12)
[quote]
helenjoe 寫道:
Sorry, 各位,

原來那天我公司搞x'mas party, 不能來.

珍珠宮

[size=large]Good morning

3g, 你今天見點呀...好 d 未?
[quote]
3littlepigs 寫道:
[size=x-large]Good morning~

伯爵府

fb,

我every monday早上在北角上課, 放1:15pm.
應該趕唔到黎呀~

不如你地照約, 我下次先來啦!

funbabyhk 寫道:
咁不如改星期一 (18/12)
[quote]
helenjoe 寫道:
Sorry, 各位,

原來那天我公司搞x'mas party, 不能來.

伯爵府

已過2千post, 我開part 18.
各位過檔呀~ ready go~~

首頁

尾頁

跳至