產前產後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆:請問順產私家,葉承楷還是張國良好?

張國良不會仁安,在法國掛單

別墅

我自己用緊,加上我的朋友和她的很多朋友也是葉醫生的。但我想remind仁安不便宜的,就算是順產你的budget還是預多一點比較好。

Package 19200+醫生費18000+兒科醫生費用(每天計)+雜費....
如果緊急開刀更貴很多,所以我提議你可以再做多d research, check下其他人的實際費用,做多一點準備比較安全。

大宅

無奈僱主 發表於 13-4-23 15:51
或是其他選擇,想在仁安生,平靚正~
其實我在政府可住頭等房,生姐姐時因有些麻煩手尾,醫生>>學仔們嚇怕我, ...

我就係張國良法國8月開刀, $35000-40000

大宅

回覆:無奈僱主 的帖子

我朋友舊年九月喺仁安由葉醫生開刀,要$5xxxx。

別墅

我book佐葉e生,順產45000+,開刀55000+,緊急開刀就要多捭20000,所以都煩緊開刀定順產~~~

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:無奈僱主 的帖子

你要仁安就完全唔需要考慮張國良,張國良只做法國。

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 無奈僱主 的帖子

我朋友今個月找張醫生左法國醫院開刀生第二胎, $43000 (第一胎個傷口埋得好好)

首頁

尾頁

跳至