育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

你地有無買BB爬行墊? 如有, 你地買幾多錢到嫁? 同size 幾大??

我睇緊韓國ge alzip 同 dwinguler (size around 200 x 130), 要成千幾蚊.......係咪唔使買禁貴呢??

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:你地有無買BB爬行墊?+如有,+你地買幾多錢到

原帖由 emignow 於 13-04-23 發表
你地有無買BB爬行墊? 如有, 你地買幾多錢到嫁? 同size 幾大??

我睇緊韓國ge alzip 同 dwinguler (size aro ...
我在淘寶買,很好唔洗噤貴。可參考我的post

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

畀面勳章

回覆 judyng618 的帖子

你個post?? 係邊到睇到嫁??

怕唔怕有味 同 好易難呀??

買俾bb 用, 我驚係taobao 買會有毒......所以都唔知點好

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:回覆+judyng618+的帖子你個post??+係邊到睇

原帖由 emignow 於 13-04-23 發表
回覆 judyng618 的帖子

你個post?? 係邊到睇到嫁??
去我個名用戶發帖。無味呀

大宅

can u pm me links?

大宅

我買左 PACKLON, 都係韓國生產, 而且有冇毒測試, 可上佢台灣網站睇下.
冇味, 我都係覺得 "D" 貴, 所以用緊呢隻, 我覺得好好.
之前買過一張, 可褶得埋, 想買左多, 都搵唔到.
結果都係買左張卷埋的.

大宅

我都唔捨得買千幾蚊果D, 同埋覺得冇需要買咁貴~
我係千色店, 實惠買 (因我B有兩頭住家)..我見佢個label都係韓文, 二百幾一張~原本我想係玩具反斗城買差唔多既款, 但果陣佢冇貨~

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆:BB爬行墊

我用D牌11mm 嗰隻,試過跌iPad,I phone,搖控 落去touch wood 冇事,跪喺度都唔痛。同埋唔會移位或翻起,比較安全,又易打理,一抹就得。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題