網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血金章

我的三單貨, 在三月尾發貨, 毎單都花左超過十天,
好評?! 我真係比唔落手.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

子爵府

一定劣評呀,我想打埋D粗口落去添

珍珠宮

熱血金章

abu_cheung 發表於 13-4-23 18:24

哈哈....!
妳要唔好再用佢先至好呀! 佢地一定會報復的.
如你有貨在佢手.... hehe....
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.

大宅

引用:一定劣評呀,我想打埋D粗口落去添

原帖由 abu_cheung 於 13-04-23 發表
me 2 ! 真係冇晒樽鹽,未試過比錢都咁辛苦,又理啋,唔會再用。:;pppp:

珍珠宮

熱血金章

toffeetong 發表於 13-4-23 17:48
我的三單貨, 在三月尾發貨, 毎單都花左超過十天,
好評?! 我真係比唔落手.
...
佢仲好意思群發, 我見仲有好多jm話旺旺, 好似仲未有回應喎.

秀天商业贸易有限公司

(16:06:30):
【群發】所有的旧货全部发完!如还有没有发完的请联系我!发现少件的联系我!我这边登记赔偿!我们现在没有叩关的说法(我们的清关能力比较强),如有货可以发!我们暂时的应该五一不放假!

男爵府

回覆:領教過秀天服務, 仲會發好評給他嗎

用過一次,冇用啦,真係等好耐

首頁

尾頁

跳至