自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 大家有冇係"遊戲人間"入面中左病毒呀?

bowling2004 ,

Thank you! 等我慢慢研究下先!

珍珠宮

環保接龍勳章

傻妹妹 寫道:
如果我冇記錯既話隻game係-----上菜.
因為早幾晚我又係咁.

係咪我post o個個game有問題??
人生本是苦

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

我部機都中左,真係要剷機,我it 同事話呢隻毒好犀利,大家到遊戲人間度玩要小心d,唔好玩大陸ga game :tongue:
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我仲諗住係bk玩遊戲好安全tin,比我中毒我實死冇生,我鬼識電腦咩。

大宅

eee......呢個game我都有玩過喎,唔怪得呢幾日開機都彈篇野出嚟,話有野入侵啦...
c 喇...咁會唔會毒發身亡架......

男爵府

畀面勳章

我都係喎,我又係玩過大陸網喎,之後有一次開機就去左安全模式,而家我次次開機,個windows都叫我線上掃毒,但我個windows係老番,駛事攪佢,而家無理佢.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

通常我見係果個大6網既game我都唔會玩

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

haileymama 寫道:
通常我見係果個大6網既game我都唔會玩

我都避得就避,最弊 link入去時唔知係大陸網黎
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唉~~我部電腦終於整好啦.....我上司幫我剷機.....而家終於正常啦 :-( 經過呢件事之後...我唔會再入"遊戲人間"玩game架啦.....因為試過今次......有陰影啦 :cry:
希望各位真係要小心d啦......

我上次都唔知果個係大陸網....因為條link個名只係寫遊戲名...跟本就唔知係大陸game....就係咁先慘~~

首頁

尾頁

跳至