2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛剛去左st paul照,BB好叻豬,心跳好強壯,仲己經見到人形啦,可以分到頭同"尾",size係just fit既8w0d!好開心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

引用:剛剛去左st+paul照,BB好叻豬,心跳好強壯

原帖由 NicoSimm1001 於 13-04-23 發表
剛剛去左st paul照,BB好叻豬,心跳好強壯,仲己經見到人形啦,可以分到頭同"尾",size係just fit既8w0d ...
恭喜你~

大宅

原帖由 NicoSimm1001 於 13-04-23 發表
剛剛去左st paul照,BB好叻豬,心跳好強壯,仲己經見到人形啦,可以分到頭同"尾",size係just fit既8w0d ...
是照肚嗎?

大宅

回覆:開心照BB~~^^

恭喜哂!照到真係安心哂!
我都下星期照喇!好緊張!

別墅

恭喜你丫!
人出生真奇妙~
我下星期一都去照,第一次同小b見面,我都好緊張,哈哈
緊張過第一次同老公約會。。。

大宅

引用:恭喜你丫!人出生真奇妙~我下星期一都去照,

原帖由 seaker 於 13-04-23 發表
恭喜你丫!
人出生真奇妙~
我下星期一都去照,第一次同小b見面,我都好緊張,哈哈
我都係下星期一照,照完大家update吓吖

大宅

引用:Quote:原帖由+NicoSimm1001+於+13-04-23+發

原帖由 littlejess 於 13-04-23 發表
是照肚嗎?
係呀,照肚

複式洋房

恭喜恭喜!你照的都好密bor,一個禮拜一次?
我禮拜六照,到時7w3d,希望可以找到閃閃!!

大宅

哈哈,上星期係預料之外,有一次威爾斯既檢查,呢次就一早約好,下次都無再約lu,等照Oscar~~^^同埋等睇你地照完返黎update!

別墅

我今日都照左,7w2d bb1.17cm照肚,照到閃閃hehe

複式洋房

congrats!!

大宅

NicoSimm1001 發表於 13-4-23 21:31

嘩...恭喜你呀! 真係好大個呀,我聽日第一次照,已經 8 週喇,希望都好似你咁,照到啦....大家加油呀! 你個肚咁有冇大左同實左呀? 同埋點解會去ST PAUL 照既? 你私生醫生係掛牌 ST PAUL ?

侯爵府

大宅

引用:Quote:NicoSimm1001+發表於+13-4-23+21:31+

原帖由 znniechan 於 13-04-24 發表
嘩...恭喜你呀! 真係好大個呀,我聽日第一次照,已經 8 週喇,希望都好似你咁,照到啦....大家加油呀! 你 ...
一定有架!BB好叻豬架!等你好消息~~

大宅

引用:我今日都照左,7w2d+bb1.17cm照肚,照到閃

原帖由 Peggylee1015 於 13-04-24 發表
我今日都照左,7w2d bb1.17cm照肚,照到閃閃hehe
嘩嘩~你仲大過我啦,我7w2時得0.89cm!你BB都好叻B!

大宅

引用:Quote:NicoSimm1001+發表於+13-4-23+21:31+

原帖由 znniechan 於 13-04-24 發表
嘩...恭喜你呀! 真係好大個呀,我聽日第一次照,已經 8 週喇,希望都好似你咁,照到啦....大家加油呀! 你 ...
唔記得答timst paul睇主要係因為媽媽工作左好多年,有時會有discourt同我上次都有睇、有record。Btw,其實去法國/st Paul 呢d都唔錯,價錢平d、醫生都唔錯,我今次無得平要$455,上次gogogo話佢去法國$350,我去私家照收成$750淨診金ar!我下次都會book私家門診~~

複式洋房

恭喜啊, 我7w1d 去私家陰超都見到BB心跳啦, 有 1cm長~~ yeah~~

大宅

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章

要幾weeks先有閃閃?

複式洋房

有D人6w 會見到,不過我6w5d 係公立醫院照唔到, 7w1d 去私家就照到

有D人 8w 先見到

有時個超聲波機無咁好都可能未見到

複式洋房

Congrats

我都下星期一再照,希望見到閃閃啦

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
0 ... 2 3 4 5 6