產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

因本人已懷孕20週5日,因今日至知要22週前照,所以而家很急揾結構照

請問有無人知道邊到,可以快有得照,普通2D都無所謂,最緊要照到BB健康正常,有無相都唔緊要,最好$500-1000左右!!

**如各位有資料及電話,請留言在此,麻煩各位thx

男爵府

回覆:有無人知道照超聲波結構(邊到坪D/快預約)急..急..

結構最平要 1500

大宅

引用:因本人已懷孕20週5日,因今日至知要22週前照

原帖由 kittenyuki 於 13-04-23 發表
因本人已懷孕20週5日,因今日至知要22週前照,所以而家很急揾結構照

請問有無人知道邊到,可以快有得 ...
你呢個價錢好難book架。如果要快有得照,你搵劉子建醫生啦,不過就不在你預算內

伯爵府

引用:因本人已懷孕20週5日,因今日至知要22週前照

原帖由 kittenyuki 於 13-04-23 發表

請問有無人知道邊到,可以快有得 ...
一慣資深少少既婦產專科做一次普通產檢都過千,你呢個價難少少喎

2011/10/31 6W2D 閃閃
2012/06/20 39W4D 出世
全人奶媽努力中!

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆:有無人知道照超聲波結構(邊到坪D/快預約)急..急..

揾黃建新醫生 好似唔知900定1200 結構一定係呢個價 500-800只係普通產檢 佢應該最快book到

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

2019勳章

我搵到個680

子爵府

2019新春慶豚圓

引用:Quote:carmen0807+發表於+13-4-24+18:27+揾

原帖由 meimei11 於 13-04-24 發表
黄醫生好似唔照構架,佢係婦科祕尿科架
照。。我記得個陣仲想揾佢照 anyway.可以打去問左先

首頁

尾頁

跳至