自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019勳章

包咩? 幾$? tks

翡翠宮

2019新春慶豚圓 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:急問, 屯門有無口碑好既女婦科醫生? (子宮頸抺片檢查)

柏麗24/F(如冇記錯)不過都幾難約

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

淨係做子宮頸抺片檢查, 去健康院囉 $100.00咋, 想做多少少野, 就去屯門婦女健康中心 (仁愛分科果邊)

珍珠宮

girlbear 發表於 13-4-24 13:33
淨係做子宮頸抺片檢查, 去健康院囉 $100.00咋, 想做多少少野, 就去屯門婦女健康中心 (仁愛分科果邊)

...
唔係$1咩?定我記錯?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 jk923 的帖子

$1.00係攞丸仔

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

jk923 發表於 13-4-24 13:36
唔係$1咩?定我記錯?

1蚊係家庭計劃...你要丸定domdom

珍珠宮

fanny3315 發表於 13-4-24 13:43
1蚊係家庭計劃...你要丸定domdom
太耐無去,唔記得lu。唔該晒!

伯爵府

2019勳章

私人診所有無推介?

首頁

尾頁

跳至