懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 小統計...妳地個b係「意外」定「計劃」架?

計劃, 第二個月就中左!!

民房

計劃,第三個月才中!

複式洋房

計劃,我同老公相識時已經有計劃,拍拖2個月已經努力... 無奈當時相隔異地

婚後第三個月才中!

男爵府

唔喊果時咪開心囉
我地兩個都無諗過要小朋友,諗住老左都係2人世界, 因為怕煩,無晒私人時間,無晒自由,無得再話飛就飛 大個學壞仲煩 :tongue: 責任重大呀養個小朋友 :-( 無喇...咩都無喇...第日返埋學仲慘,晚晚放工返屋企我都要返學...同佢一齊讀 第日要...再見..夜埸喇

zuzu888 寫道:
同BB一齊咪仲開心~~

[quote]
fc1668 寫道:
:-( 8年...足足8年...咁都會有意外 :-( 喊足二個星期.....所以係整定, 整定我地要多隻b..無得再2人世界 :-(
[/quote]

子爵府

畀面勳章

完全都係意外....= ="

男爵府

意外嘅定義係乜嘢呀?是否有帶dom dom 或打左針同食避孕藥??又或安全期??

男爵府

意外~我同我husband都係一齊8年ar!!!最初覺得好worry ga!!但都係開心呢...
今年feb結婚,7月生bb lor...

複式洋房

我同老公係計劃

男爵府

第一個係意外, 第2個都打算出年生, 依家早o左一年囉, 都算係意外o既

大宅

maybaby 寫道:
意外嘅定義係乜嘢呀?是否有帶dom dom 或打左針同食避孕藥??又或安全期??

I guess ......"unexpected"or "not planned"......my bb is very very unexpected

複式洋房

九年前第一胎係有計劃,而一擊即中.
now陀住呢胎都係有計劃, but 第二個月先bingo.

首頁

尾頁

跳至