自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有無阿媽鐘意睇"每日媽媽",播完好失落!

好睇。另外有套叫我家三姊妹就悶到反肚

子爵府

好媽媽勳章

有呀!j2呢個時段我地日日都追,好耐之前睇IQ博士,後有三姐妹,每日媽媽,小丸子我同對女全部都like!次次都有錄低添!

終於有褲着!

子爵府

好媽媽勳章

而家無線做緊三姐妹呀!

終於有褲着!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:雖然+D+公仔好樣衰,但係好寫實,我地D+阿媽

原帖由 webjen 於 13-04-27 發表
雖然 D 公仔好樣衰,但係好寫實,我地D 阿媽真係咁做野,咁諗野
都算係適合小朋友O既卡通,好過翡翠 ...
做小丸子,好過做無線個D卡通,成日打打殺殺。

子爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

我女超愛,所以都我都會睇

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我好鐘意睇架。。。放假我一定睇

男爵府

每日媽媽同我家三姊妹我都鐘意睇

男爵府

我鍾意睇小丸子多啲,可能自己唔係媽媽,所以冇咁多共鳴啩

大宅

我個11歲仔睇到咪咪笑!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

唔like D公仔勁醜

子爵府

我同呀囝都好鐘意睇

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

yuexu 發表於 13-4-27 14:57
呢度,知道作者背後故事更欣賞佢

我最初都覺得個老豆超樣衰,成個格都衰,但佢一對住富美就謝晒皮超正不過真人好似話終於戰勝不到癌病,去了~之前係 vcd 店見真人做每日媽媽vcd,好似係小泉今日子扮媽媽
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

珊瑚宮

引用:Quote:yuexu+發表於+13-4-27+14:57+呢度,

原帖由 M&A Mom 於 13-04-28 發表
我最初都覺得個老豆超樣衰,成個格都衰,但佢一對住富美就謝晒皮超正不過真人好似話終於戰勝不到 ...
你都有睇

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

別墅

引用:雖然+D+公仔好樣衰,但係好寫實,我地D+阿媽

原帖由 webjen 於 13-04-27 發表
雖然 D 公仔好樣衰,但係好寫實,我地D 阿媽真係咁做野,咁諗野
都算係適合小朋友O既卡通,好過翡翠 ...
我個仔好like

首頁

尾頁

跳至