心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 鬼相(deleted)

甘多人想睇,,,我要求d相個人樣打格仔先,費事俾人點相

子爵府

美勞,
send左喇,,check e貓啦

子爵府

感恩呀!!!!
phoebe^^ 寫道:
美勞,
send左喇,,check e貓啦
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

子爵府

想問下只鬼是邊樹呀???
甘多人想睇,,,我要求d相個人樣打格仔先,費事俾人點相

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

Re: 鬼相(想睇先入去睇)

唓~開頭又話反光又話倒後鏡,E+先睇到樣,如果當時有個
人個頭仲大過個軚鈴拎車的話,我地一定望晒過去,都話同
一分鐘我地不停轉post換人渣機不停影相,條街一個人都
冇架~頸部以下的部份唔是格仔,你再睇真,是鋪頭閘的門.

軍魁星 寫道:
野蠻仔, 我將張相摞返屋企個兩部電腦度睇, 由于其中一部電腦個Mon解像度較高, 同埋用左較好的顯卡, 見到的影像明顯不同, 解像度高的會見倒"輪廓清晰,紅色頭髮,後有少少紅光", 仲睇到一樣也, 好驚既......

呢張相好多地方都起曬格, 基本上係部相機Save張相的時候出現問題, 當時后面可能有個人正在抓走部電單車, 不過由于佢頸部以下的部份被你部相機打左格仔, 所以見唔倒.

暴光不足, 景深, 起格仔, 令到影像極度模糊, 跟本似係乜, 要靠各自的相像力.

我好相搵一張清清楚楚影到靈物的相片, 但呢類相片總是只會出現在有問題的相片上.

子爵府

我記得第1個影係云尼,第2個係姑娘,第3係我,,最後係99部機影

男爵府

phoebe
小路話好清楚見到是"咪錶",終於有人同你老公睇既一樣

子爵府

99,,
錯喇,,同姑娘老公一樣先0岩,我老公話係poster

子爵府

99,
果個一定唔係咪標,因為你睇下對面條街1個咪標都冇0既,,反面我地企果邊就有咪標喇
加上我睇唔到條柱囉

子爵府

禾地四只眼仔睇jor好耐^^都覺得似是poster喎^^想問下你地張相是邊樹影架???
99,,
錯喇,,同姑娘老公一樣先0岩,我老公話係poster

子爵府

0係9龍城街市出面

男爵府

美撈
個芒問題 圓形架喎唔是方形喎,你咪睇錯閘
門口呀?對上d果粒先是呀~

子爵府

張相一定無野喎^^因為家寶豬睇完無吠喎
野蠻仔 寫道:
美撈
個芒問題 圓形架喎唔是方形喎,你咪睇錯閘
門口呀?對上d果粒先是呀~

子爵府

野蠻仔 寫道:
唓~開頭又話反光又話倒後鏡,E+先睇到樣,如果當時有個
人個頭仲大過個軚鈴拎車的話,我地一定望晒過去,都話同
一分鐘我地不停轉post換人渣機不停影相,條街一個人都
冇架~頸部以下的部份唔是格仔,你再睇真,是鋪頭閘的門.

張相壓縮得太緊要, 得果42K, 有無原本果張啊? d相壓縮既時候會無左好多detail, 剩低落來果d邊左乜, 就要靠各位既相像力囉.

有無人去開九龍城, 影返同一個位來睇下啦.

男爵府

星君你部機勁更是你去~

子爵府

無問題, 我去開一定影, 請問係邊條街啊?

男爵府

星君
街市有個升降機大堂出入口,果度對正對面地鋪就是
仁濟XXXX(我都唔知是社區中心定咩),就是頭影位置.

我調光一張背景比你睇地點位置呀,呢張唔是有野果張.

翡翠宮

子爵府

野蠻仔 寫道:
街市有個升降機大堂出入口,果度對正對面地鋪就是
仁濟XXXX(我都唔知是社區中心定咩),就是頭影位置.

收倒.

男爵府

呢張又是另一張來,放光左同大左,你可以睇到個閘門是點了.
我諗佢9點都收鋪,你等佢落左閘再影一張.

首頁

尾頁

跳至