美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人用緊SK II呀?

有無人用緊SK II呀? 我差多全部護膚品都係SK II,都唔知點好,唔知大家會唔會繼續用呢??

子爵府

Re: 有無人用緊SK II呀?

don't worry!其實護膚品既野應該間住用,唔好長時間用死一隻牌子已經ok gala.況且每個人既皮膚都唔同,我都有用過SK II,覺得唔錯ah,尤其夏天用覺得幾爽,不過轉季時就會轉用d歐洲牌子野.
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

複式洋房

我啱啱仲買咗佢支whitening , 但因為佢呢支野無果d 有害物質,所以我都會用

大宅

don't worry lah, don't read news only.
think more.
SK II - made in Japan
Fish - made in China.
Sometimes, it's a trade war. political problem.
If you use SK II long time and you don't feel bad. its ok ga!

大宅

岩岩新聞講, 佢地自己拎去化驗都驗到有, 可能你生產個時受污染, 穩陣d唔好用住啦, 搽係塊臉架喎

大宅

我覺得而家出面咁多選擇,都係揀過其他牌子仲好啦,自己塊面同健康,冇理由就係同佢講個信字啩......

首頁

尾頁

跳至