美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

朋友喺日本幫我買左返嚟,但我本身無用開化妝水,所以要買新既,想問吓用開既JM,你地Step1-Step3用咩化妝水架?謝謝^^

複式洋房

回覆:日立Hada CRiE Cool

I am using this one for step1 to step 3

٩(•.•̃)۶~~~Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get~~~٩(•.̃•̃)۶

男爵府

引用:+I+am+using+this+one+for+step1+to+step+3

原帖由 sunhosy 於 13-04-30 發表
I am using this one for step1 to step 3
效果如何?

複式洋房

引用:Quote:原帖由+sunhosy+於+13-04-30+發表I+a

原帖由 puilingchung 於 13-04-30 發表
效果如何?
都唔錯呀,我皮膚比較乾,毛孔粗,用呢隻,我就覺得好潤,無咁乾,毛孔就細咗啲啦

不過,我朋友用就敏感!我頭幾日用,都有出瘡,不過我無理,照用,到一星期左右,皮膚就開始無瘡喇!直到現在,我keep住日日用已有9個月,成績都唔錯!

٩(•.•̃)۶~~~Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get~~~٩(•.̃•̃)۶

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章 2016畫展勳章

回覆:日立Hada CRiE Cool

邊度買?

Hazel just turned 2 years old on 26 Nov.

複式洋房

引用:邊度買?

原帖由 MiuMiu2004 於 13-04-30 發表
邊度買?
屈臣氏,Manning,莎莎都有

男爵府

引用:+I+am+using+this+one+for+step1+to+step+3

Thx^^

珍珠宮

lup 嗎 ?

男爵府

引用:Quote:原帖由+puilingchung+於+13-04-30+發

都唔錯呀,我皮膚比較乾,毛孔粗,用呢隻,我就覺得好潤,無咁乾,毛孔就細咗啲啦

不過,我朋友用 ...
你日日用?咁用強定弱?

複式洋房

引用:Quote:原帖由+sunhosy+於+13-04-30+發表都

原帖由 puilingchung 於 13-04-30 發表
你日日用?咁用強定弱?
係呀!我日日用!用之前,我會先潔面,然後用極潤step1弱,再潔一次,之後step2-3係用強,都係用極潤。第二朝,塊面都依然好潤,so far 呢舊嘢,我都好滿意,所以keep住用,不過我就無做step4。

晌冬天時,因為太乾,我就會晌做step3之前做CO2 mask (特別乾燥日子,我連續做3至5日,group buy $20一塊,雪凍佢,做埋眼袋位,勁正),沬乾淨,再做step3強。有時懶些,晌step2強之後搽蝸牛精華,然後做step3強。咁塊面就超潤

首頁

尾頁

跳至