懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地用邊隻防妊娠紋膏?

我兩胎都係用lierac,都係一條紋都冇…
我e生都話冇科學証明有任何產品可防妊娠紋,但我相信事實!

大宅

其實我唔知原價幾$$枝, 因為係老公幫我買, 佢買左3枝, 個sales姐姐話送多一枝,即係total 4枝, 大約總共1,100左右, 即係大約280蚊一枝.

男爵府

醒目開學勳章

louise0752,我諗妳可能記錯價錢
因為我去Lierac counter買,正價都係$220,而家仲做緊75折呀~

希望妳冇買貴到,凈係記錯價錢啦

伯爵府

其實用橄欖油咪得囉, 平靚正呀!

大宅

下....唔通個c6俾人呃左, 我用緊果隻係LIERAC PHYTOLASTIL 妊娠紋精華液 75ML果隻
等個C6重懶有型咁話買倒平野TIM.....激C人喇

禁止訪問

男爵府

我用唔到lierac, 皮膚敏感好痕, 大大支仲有好多未用,
如果你地要讓比你地, 不過開過, ,,,

而家只係用沖完涼未乾身用body oil, 再用skin repair隻cream, 有時用oliver oil 按摩下,暫時未有紋

大宅

oliver oil 邊隻好呀?? body shop 果隻好大陣味呀....

別墅

我用惠氏,不過都有紋! :-(

別墅

畀面勳章 陪月勳章

我用Mentholatum 曼秀雷敦紡肚紋膏, 萬寧有得賣, 大約$100一支.....宜家6個月, 暫未見有紋.......

公爵府

mothercare

男爵府

醒目開學勳章

louise0752 寫道:
下....唔通個c6俾人呃左, 我用緊果隻係LIERAC PHYTOLASTIL 妊娠紋精華液 75ML果隻
等個C6重懶有型咁話買倒平野TIM.....激C人喇

噢~~~妳用精華液呀?應該就係呢個價錢,因為我用緊初期果隻gel呀~ 個sales話頭6個月用gel,跟住6個月後就gel+精華液。
所以我諗妳先生冇比人呃(價錢),但個sales就sell得唔係好o岩囉....可能佢想賣貴果隻比妳先生。蝦佢唔識~

別墅

emeraldlam

我之前用惠氏,不過都有紋,之後改用mothercare新出嗰隻,$100up,不過都有時痕痕地!

你用的是舊裝定新裝,其實我是想買舊裝,但訂左好耐都冇貨!之後sales姐姐就話轉左呢隻新裝了!

大宅

我用緊palmer's,幾好呀!!之前痕到我死,5個半月時開始用,到而家都仲有大半支未用晒.而家唔痕啦,沖完涼就查,我自己就覺得好好用,係屈人寺買的,好似百幾蚊一支!! :mrgreen:

大宅

係咪一定要用肚紋膏呢?幾多個月開始用岩D呢?我仲未知買咩牌子好?

大宅

我用 Elemis

複式洋房

我個幾月開始用橄欖油,但現在(30週)開始個肚左右兩邊出現幾條粉紅色肚紋,好唔開心.好驚越出越多. :-( :-(

複式洋房

用橄欖油無用ga,我有個大女個時我都係塗佢,但係就成個肚都係紋,仲又深又長,我細仔而家都五歲了,我先24歲,所以唔關新陳代謝事,係呢個方法根本唔work
囡囡仔仔一日一日長大,有喜亦有悲,希望可以同各位靚靚媽咪一齊分享 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/yiusing2000_01/album?.dir=16a2scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//tw.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

複式洋房

想問 CLARINS and Biotherm 妊娠紋膏好唔好呀? 有無人用過呢?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至