跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 10)

多謝小龍女mami 支持呀!!!!

大宅

龍媽,
噢!比你發現添,bobo爸實在太揚喇
如果生多個可以好似栗子仔咁萬人迷,咁又唔怕呀!不過都係要等中六合彩先

ev928 寫道:
bobo媽,

我有留意,我果日都見到bobo爸抱住栗子仔影相,上次1歲生日會都見到,我諗你都可能要考慮生多個喎!

[quote]
bobo媽 寫道:
栗子媽,
我想講........除咗咁多個bb女同antie鍾意栗子仔之外.....其實......bobo爸都超鍾意栗子仔
唔知你有冇發現....bobo爸次次一見到栗子仔就要抱佢,上星期日栗子仔肯同bobo爸玩到騎騎聲笑,bobo爸都不知幾開心,夜晚仲不停講話第一次見栗子仔笑...
栗子仔真係萬人迷
[/quote]

大宅

對唔住呀,村姑媽, 我張惠氏card係公司,我要十月尾至放完產假,投唔到票呀
我要學習做會笑的媽媽

大宅

mrs.lee ,

不緊要, 相信其他7月mami 會支持我的....

你take care 自己, enjoy 你的產假...
我都好懷念放產假的日子, 我都想放呀

大宅

早晨, 星期六無上黎就開左新校!

mm媽,
我見m婆隻手既水泡..好大..聽佢講果日真係好危險, 我都登你驚! 好彩mm無整親, 希望婆婆隻手快d好返啦!

包媽,
尋日j爸係咁係班j姨面前講, 話比jj同包包一人一邊錫佢呀! 講左幾次, 恨到班姨姨死!

大宅

村姑媽,

投左啦! 第12票!

大宅

J媽,我尋日出完一日街,攰到傻左

請問仲有無人記得首「摸摸頭」既歌詞呀?我唔記得啦

大宅

mc,我尋晚上網download番個"update支援檔",就可以用你個方法read到啦。

Thanks a lot

大宅

Chris媽,um... ar... eee...

大宅

M媽,
聽嚟真係好危險呀! 最緊要係婆婆同MM冇事, 咁婆婆隻手有事, 呢幾日湊MM米好唔方便囉, 有冇其他人可以幫忙湊MM呀?

村姑媽,
我投咗第13要啦

BOBO媽,
栗子仔都好鍾意BOBO爸抱啫, 71嗰日BOBO爸抱到栗子仔好冧呀, 係生就快啲生啦! 話唔埋生個似王合喜呢

校長,
你收到張相未呀? 你係唔係以為張相係自己合成出嚟架? 其實係大埔其中一張相呢架, 不如你又揾張做下集啦!

我要閃喇

大宅

早晨!!!

大宅

校長,

我都係出足一日街, 累到死, 尋晚食飯jj仲鬼咁唔合作, 係咁扭計, 激到我cc下! 話時話, joey真係"乙水"死人, "乙水"到我好開心, 而且佢仲可以令jj唔扭計! 真係叻叻, 我覺得joey好懂性

別墅

校長,

鎖你呀!! CHRIS 病左, 咳同發燒,加上昨天工人放假,我同CHRIS全日變左樹和樹熊. 日頭我無時間攪呀!! 到夜晚想整,個電腦又DOWN 左. 你大人有大量,不要踢我出校. 我今晚再整.

大宅

J媽,JJ個小企領look都"乙水"C我啦!Joey爸都讚佢好型呀!

講開食飯扭計,我都好耐無一餐飯係食得安安樂樂,回顧過去一年,我諗我餐餐晚飯都唔係好消化,哈哈!

大宅

Chris媽,你好醒喎,我um...ee..,你都知我講乜

傻啦,我玩下咋,你千祈千祈唔好有壓力呀!你要照顧Chris已經好累,等佢好番晒你先慢慢整啦,其實我只係想睇下Chris啲新相,你真係有時間先整啦。

希望Chris早日康復。

別墅

校長 - 你有心,CHRIS 應該無MUG大問題. CHRIS應該是冷親. 因爲最近成日訓覺時漏尿,次次都濕埋衣服,好煩. 已經轉過好多種尿片(PAMPERS, HUGGIES) 都漏.

有沒有人知道米奇老鼠尿片(MAMY POKO) 邊到有得賣?

大宅

栗子媽,我聽完你講,即刻去搵張相整第二集,就係「包包同Joey爭栗子仔爭到面左左,兩姊妹面臨決裂!」

呢條橋得唔得呀?

男爵府

好媽媽勳章

早晨呀

CHRIS媽,
KARY前晚又係漏尿呀!!
我好似係萬寧見到有....唔係好肯定
吉之島就一定有見過!

校長,
劇情咁落去...邊個會得到栗子仔呢

MM媽,
真係好驚險 好彩婆婆同MM無乜事
俾多D水MM飲呀!

大宅

校長&栗子媽,

你地兩個張簽名相笑C我啦..有D追連續劇feel呀!
我呢一年都係無咩安樂茶飯食! 由jj識叫媽開始, 更加嚴重, 食親飯都比佢媽..

你講首歌..我已經.. 唔係好記得, 歌詞都仲可以, melody呢就正如廖太所講, 好難記呀!

大宅

J媽,

摸摸頭,摸摸面,一直摸到落腳趾...

跟住呢?

首頁

尾頁

跳至