夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

請問老公對你孤寒嗎?

各位綫上好姐妹,
請問一個好personal既問題,你哋既老公對你孤寒嗎?又或者佢係唔係揾到錢都俾哂你?又或者係唔係成日買嘢俾你呢?以上問題純粹想睇吓;對比吓我屋企過件對我如何.
:-? :-x :-P :oops: :idea: :mrgreen: :lalala: :wink: :chair: :weapon: :sleep: :party: :party:

大宅

Re: 請問老公對你孤寒嗎?

佢唔孤寒。 佢搵到錢當然唔會俾晒我喇,佢自己都要洗+儲蓄架。 成日買嘢俾我就梗係唔會,間中生日聖誕就會買嘅,我都唔想佢洗無謂錢。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章

我老公d錢係全數比曬我架!我都唔知佢算唔算孤寒

大宅

認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我老公孤寒自已,對我同d仔女就唔孤寒,
出量扣除日常開支,剩餘都比晒我.
我老公話去剩唔到錢,一有錢唔係病就有d事要你洗咗去.

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

絕對,絕對,絕對"不"孤寒. :-P

民房

你就好了!!!!!!!!!!!
我想介紹我老公俾你老公,叫佢教吓點做人老公!
:-? :-x :-P :oops: :idea: :mrgreen: :lalala: :wink: :chair: :weapon: :sleep: :party: :party:

男爵府

男人孤寒已好惡頂,[size=x-large]死罪!!,仲要孤寒老婆,要不得!!咁叻慳錢不如學下點搵錢啦~

大宅

我老公只會孤寒自己,唔會孤寒我同亞仔呀

洋房

佢係對自己孤寒,對家人絕不孤寒,所有資產我名,錢當然會俾晒我,
我哋要活在當下, 享受生命 :-D :-D

子爵府

c 6絕不孤寒!!乜都叫我 : 買啦..買啦..

男爵府

唔孤寒...因為佢都唔識慳錢0既 :lol:

子爵府

佢係對自己孤寒,對家人絕不孤寒, 錢當然唔會俾晒我,
他自己都會儲起d錢, 等我生日或結婚週年的日子買野給我, 但我很少要(買幾千元野,例如戒子), 我令原d錢留比囝囝(讀中學)將來讀書用或者學野, 一家人出去吃飯已很開心, 平時我買野多數l用卡, 他找數,

子爵府

我老公都係情願孤寒自己,都唔會對我孤寒

大宅

我買咩佢都唔會話我
仲成日問我買唔買衫添
但係我就成日用哂佢啲錢嚟買bb衫
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

大宅

我老公對我一d都唔孤寒.但係重點係佢對佢自己.佢d朋友都唔孤寒.疏爽都死..宜家我有左.佢先自好少少

子爵府

唔呀

侯爵府

我老公對我唔孤寒ga,佢成份糧都比哂我ga

男爵府

醒目開學勳章

對我一d都唔孤寒.
:-P  :-P  :-P

男爵府

......一時時啦.....不過佢都算係孤寒人.....有時好執著錢銀.佢就冇俾家用我,因為屋企大部分開資都係佢俾,份人工都用得七七八八.禮物都好間唔中先買,最近就買咗隻好貴好貴過萬既手錶俾我.算好"西利"...

首頁

尾頁

跳至