論盡家傭

跳至

首頁
45678...10

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

冬甩史 發表於 16-8-16 19:57
1月份透過荃灣陽X女傭Kit請個姐姐,要求5月到職。4月中我打去問下status,佢竟然話嚟唔到,我又要5月頭生BB ...
吓!咁都得!
冇可能1月申請,4月先話嚟唔到,我都係1月申請,3月頭到咗屋企啦!

之後嘅處理都好有問題

別墅

細姐姐 發表於 16-8-16 20:09
吓!咁都得!
冇可能1月申請,4月先話嚟唔到,我都係1月申請,3月頭到咗屋企啦!

仲係我唔打去check都唔同我講

別墅

christinelamky 發表於 13-5-1 17:56
請問各位有無最新僱傭公司黑名單??最近搵左兩間agent公司, 想請傭人姐姐.
但唔知呢兩間公司好唔好?!:quest ...

灣仔,信x女庸。衰到不得了。比錢時个个工人都水準不錯,選了一个後比錢之後無晒聲氣。我追問,嗰個洪小姐先話工人肺有陰影。然後比左一堆揀唔落手的工人比我選。我要求退款但她話肺有陰影都可以做工人,只是我改變主意。無得退款,態度重要180度轉变,好像處境喜劇的演员錦,好兇猛。结果係不高興的。我之後己經叫所有朋友blacklist這間,也在这和大家分享。可能這技倆在其他agent也有用。

複式洋房

回覆:darksniper0122 的帖子

我想問下你話黑店果間僱傭公司係咪叫×威呀? 可唔可以講下佢地點唔好呀? 謝謝!

複式洋房

荃灣譽豐僱傭公司,前身係停咗牌嘅海庫,死性不改。

babyonboard    發表於 17-1-17 17:17

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

dck101 發表於 16-8-17 19:40
荃灣譽豐僱傭公司,前身係停咗牌嘅海庫,死性不改。

點先知佢前身係邊間?

複式洋房

回覆 Onlok 的帖子

查過譽豐同海庫两間公司電話一樣無改到,3568713X

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

dck101 發表於 16-8-24 08:06
回覆 Onlok 的帖子

查過譽豐同海庫两間公司電話一樣無改到,3568713X

Thanks..

因為我而家要搵工人,以前果個又話開咗新公司……所以搵緊邊間agent好。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 認識瑞士牛牛第二回

小mama 發表於 15-9-27 15:48
沙田第一城,明x僱傭

沙田第一城,明x僱傭...

沙田第一城只有一間僱傭公司,請問有幾差?點差?

見近近地,想幫襯 ...

洋房

西環堅尼地城的誠x僱傭中心都不負責任!小心

珍珠宮

hello_rabbit 發表於 16-8-26 10:52

佢地引誘工人做啲衰野害僱主
有事時,將啲野收埋扮唔知唔出聲

你最好唔好幫襯,係黑到飛起
冇事由自可!

珍珠宮

hello_rabbit 發表於 16-8-26 10:52

一句講晒賤到爆

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 認識瑞士牛牛第二回

小mama 發表於 16-8-29 12:24
佢地引誘工人做啲衰野害僱主
有事時,將啲野收埋扮唔知唔出聲

Thank you very much for your reply.

they claimed they have been in CityOne for many many years, they are reliable ...

Can you pm me and tell me which agency you choose?

珍珠宮

hello_rabbit 發表於 16-8-29 15:32
Thank you very much for your reply.

they claimed they have been in CityOne for many many years, t ...

我用佢地個陣,佢地都話自己係度做左1x年, 佢地啲手法真係好差

個工人既visa, 佢連copy都唔比我

佢地真係好黑

btw, 我暫時未揾到好agent

大宅

starsta297 發表於 14-7-3 04:45
红磡盟X僱傭公司,零foIIow,連請返黎D姐姐都有問題!錢就識收!呢間上过一週刊!小心

...
剛剛幫襯完喔,交曬錢等緊,而且鄰居的親戚都有搵呢間請過,我先心定D,但你一講個心咪有lolo亂?

複式洋房

回覆 applecatcat 的帖子

盛x 也是 黑店! 於西營盤 及尖沙咀 分店聯同工人欺詐僱主
叫工人跳工,

別墅

旺角穎時僱傭中心 & 紅磡旭輝僱傭公司係咪黑店?

喺旺角穎時僱傭中心見有個工人幾好,但上網check 呢間又好似係有問題既中介,有冇jm 用過呀?

大宅

Marials 發表於 14-9-19 21:38
各位, 我覺得蘇*來服務公司真係好唔掂,以後都唔會幫親佢!!!!

以後都唔會再搭足呢間野, 因為佢地用咁0既手 ...

請問呢間嘢有咩唔掂?啱啱係個到睇中佐姐姐……

大宅

唉.....黑名單講極都有, 好既就一間都唔見, 真係唔知點請姐姐...

大宅

2019勳章

請問馬鞍山區有沒有Agent 介紹?

樂x居 okay 嗎?

首頁
45678...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊