二手市場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 邊個俾tammy918呃過既請入!

beverly@mimi 寫道:
[quote]
teresa621 寫道:
hahaha可能我多心
不過我真係第1時間咁諗

即係我思想單純囉,咁都諗唔到!我Stupid囉 [/quote]heee,可能我諗多左

子爵府

[quote]
[quote]
hahaha可能我多心
不過我真係第1時間咁諗

即係我思想單純囉,咁都諗唔到!我Stupid囉 [/quote]heee,可能我諗多左 [/quote]

我入世未深麻!
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

多謝你支持呀!
騙徒終於還錢給我了。

lokyiumum 寫道:
beverly@mimi , 我都支持你.
首先, 點解被人欺騙唔可以講, beverly@mimi 只係選擇透過網上向bk媽媽發言, 有何不妥, 難道發言都有罪嗎? 香港不是有言論自由嗎? 為何d媽媽在此發言會變成被人形容的"食飽飯無野做".
另外, 金錢是小, 個人操守是大,beverly@mimi 只是想提雪一些無個人操守的人, 應如何做一個光明正大的人, 起碼係beverly@mimi 佢d仔女面前可以堂堂正正.
第三, 相信大家都有睇過"警訊", 警訊都不時提醒市民有關騙徒的欺騙人的手法, 請問有何不妥, 難道"果位媽媽"無睇過警訊嗎? beverly@mimi 只是透過網上向大家發佈警訊資訊, 讓各瀏覽bk的媽媽認清騙徒. 一切出於好意, 完全沒有任何不妥. 你們看, 當beverly@mimi post這個topic後, 有那麼多媽媽發言, 大家就知道騙徒有多討厭.
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

crystal888 寫道:
原來仲未俾返錢呀, 我早幾日見個POST, 原來仲未解決, 一於開晒佢個ADDRESS 啦.

終於係1個月後至俾錢!

子爵府

因為d人太善忘了,所以我咪成日up post!
up 到佢現身俾番錢我!
其實我仲好開心!

beywat496 寫道:
beverly@mimi,

你公開都無用啦, 佢都唔會介意, 因為香港人係好善忙, 過了兩三個星期大家就會忘記得一光二淨, 以往bk 都發生好多郵寄騙人事件,

遲下當時人會改過新account, 繼續同人交換, 到時邊個會記得佢地址 !!!!

唉, 算了吧, 忘記她, 放手吧。這樣你會活得開心吧。唔好咁 滾!!!

[quote]
tammy918地址:

LeiTungEst,ApLeiChau,HongKong

(明天再繼續公開!)

[/quote]

子爵府

Re: Tammy918,請立即入錢給我!現正開始公開你的地址!你一日唔入錢,我一得閒up番上來,? />

首頁

尾頁

跳至