二手市場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

子爵府

Re: 邊個俾tammy918呃過既請入!

ada.y 寫道:
beverly@mimi

我都支持你。你咁做, 多多小小都可以嚇一嚇d壞人, 等佢地冇咁放肆上BK呃人 agreed

男爵府

畀面勳章

beverly@mimi 寫道:
tammy918地址:

ApLeiChau,HongKong

(明天再繼續公開!)

我幫你up
若要人不知,唔好太低B~~~

子爵府

多謝大家幫我呀!真感動!

其實佢唔止呃我,仲有jollyma 都俾佢呃左幾個郵票,仲有.......
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

真係唔明 點解我睇完個post之後又唔覺得(((waste my time)))~除非你係當事人有感而發啦∼
dictation 寫道:
根本唔係幫, because you are very very trouble, 又話要600字, 又話要中英對照, crazy, waste my time

複式洋房

好心成班師奶日日食飽飯無野做, 係度嘈幾日過日神, 又悶又煩, 小小野斤斤計較, 廢事再同你講, 唔係又講幾日

民房

係呀,公開地址先,等她再無辦法厄人。

子爵府

好心成班師奶日日食飽飯無野做, 係度嘈幾日過日神, 又悶又煩, 小小野斤斤計較, 廢事再同你講, 唔係又講幾日

Hi,

你又來啦,你係咪又係好得閒呀?唔使揍仔咩?
唔想同我地講,你又入,仲post文?
係咪一樣食飽飯無野做, 想加入戰團?口痕呀?

88啦 ,你唔好再入來啦! :tongue:

好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

別墅

咁你一定唔係c9啦~~~
係食飽飯冇野做家啦~~咁點丫
唔想講咪收囉你~~~你理得人地做咩姐~~~
你又唔係被人騙果個,你梗係唔嬲啦
算把啦你~~~唔like睇呢個topic咪鬼入黎囉

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

你誤會喇,我地唔係斤斤計較,只不過係想比其他人知道呢個呃人既bk會員既行為啫,如果一買一賣既公平交易情況下大家都遵守諾言,我相信都唔會有呢類topic出現.

子爵府

咁咪係!如果係咁,點解唔調轉頭,佢俾多$4我呀!
tammy918只話自已單親,叫人平售!無叫我送喎!

[quote]
yvonneyu 寫道:
咁你咪快 d 還錢 low, 仲邊有煩你

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

beverly@mimi ,

EE,我都住APLEICHAU嫁BOR,要唔要我得閒帶埋隻狗去幫你探下佢?我好得閒嫁,由其朝早,阿女返左學添 D人咁CHEAP既,幾蚊都呃,買個包包食都冇左啦,我支持你,一於追到底

別墅

呢位亞嬸呀...我係路過既..
我覺得幾蚊真係好少..
但係連幾蚊都呃既人真係cheap到冇人有..
簡直係乞衣都不如...要拎去打靶..
唔知你認唔認同呢??

同埋我覺得你呢句說話有少少問題..
好似個個上bk既人都話埋咁...
如果你係咁忙既..你都唔會上黎啦呵?
係咪即係你自己都係食飽飯冇野做0個d c9呀?

別墅

嗰位話人c9 ge c9,妳覺得個topic煩ge,可以唔好入嚟,入得嚟又要九唔搭八,好似你得閒d囉,唔該!
beverly, :-P 响e件令您唔愉快ge事情上,您其實刀有得着ga!有d mame講得好啱,身教真係好緊要囉。自己做個好榜樣g餘,都要比d反面教材d下一代。嘿嘿!您e$4銀野教材,抵到燦la!唔好咁火la!開心d ar! :tongue
van ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

子爵府

van312,

hey hey,我好開心喎!無唔開心過!

果位dictation話我,唔會令我唔開心!唔會打擊我自信,唔會令我有變!佢咪話到夠囉!當睇笑話!

其實我好忙,忙到飛起!
真係多謝大家不停同我up post!等佢無機會繼續呃其他媽咪! 免得有更多受害者!~佢下一個目標可能唔係呃$4架啦!

男爵府

好媽媽勳章

dictation,

我就覺得妳好好人, 幾蚊都唔計較, 如果香港人(約估計600萬人), 一人俾[size=medium]1蚊我, 我就發過周潤發.

唔知妳又肯俾幾多蚊我呢?

子爵府

既然你留咗言,我又不妨講幾日ar~
仲有,我係好得閒架,呢幾日我要慢慢分析吓,幾蚊都呃d人係乜構造?基因突變? 總之......鄧"佢"可憐

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我都覺得唔係錢既問題,是誠信問題!
個個幾蚊…一人一蚊都"釘"死你呀!
[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

男爵府

牛年勳章 美好大世界2017勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

[size=xx-large]TAMMY918 ~~~ 俾錢!! 俾錢!! 快些俾番錢!!
呢個真係唔係幾蚊問題, 而係我們BK媽咪要滅絶呃人的風氣.
我地係會嘈到你俾番錢為止!!!!!

子爵府

beverly@mimi,

快d 公開晒佢個地址啦, 可能有bk 媽咪住佢隔離屋可以幫你影低佢個樣post 出嚟架!!!! login name 可以改, 個樣就改唔到, 除非佢係攞呃番嚟既錢係去整容啦~~~
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

首頁
23456...13

尾頁

跳至