二手市場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

子爵府

Re: 邊個俾tammy918呃過既請入!

dictation 寫道:
好心成班師奶日日食飽飯無野做, 係度嘈幾日過日神, 又悶又煩, 小小野斤斤計較, 廢事再同你講, 唔係又講幾日

[size=medium]dictation:

咁你認為俾人呃錢,使唔使報警呀 ? (唔講幾錢)

[size=small]beverly@mimi,

報警啦~~

男爵府

好媽媽勳章

少少野都貪...貪字得個貧
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

cheap !!!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

好贊成受害者post出來呀, 等我地d member有一個警惕, 唔駛比人呃.

仲有就係困個dictation呀, 講野小心d好, 得罪好多人架, 你覺得浪費時間的,就唔好講咁多野,收聲.

子爵府

tammy918地址:

LeiTungEst,ApLeiChau,HongKong

(明天再繼續公開!)
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

會唔會個地址唔係佢, 所以佢一d都唔驚呢?

大宅

係師奶又點!?師奶都識禮義廉恥,識得乜野叫誠信;慶幸呢度差不多個個C9都知道,$事少,堅持做"人"基本態度事大,識得行出來譴責不良份子 ,唔會顛倒黑白,是非不分!

就算成班師奶真係日日食飽飯無野做,係度嘈幾日過日神,你咪一樣,你都係師奶(不過唔係我上面講o個類),唔好扮清高!

好心成班師奶日日食飽飯無野做, 係度嘈幾日過日神, 又悶又煩, 小小野斤斤計較, 廢事再同你講, 唔係又講幾日

大宅

好心你就收下把口啦~唔咁睇就咪睇,係當時人就行出黎~一開口就得罪人,你話你唔係主角都無人信啦~食飽飯等x呵果個係你呀~呢個係媽咪網黎架~唔係師奶唔通係你呢d雙失/三失人咩~想搵交鬧就去2000 fun啦~

大宅

公開係道理.....慢慢公開已是人情
該用戶已被刪除

別墅

路過都睇唔過眼

我都覺得唔係錢既問題, 就好似有人早上返工迫地鐵迫巴士, 有些女士怕麻煩, 被人非禮唔出聲, 當自己唔好彩, 等d色狼可以續繼去非禮其他女士一樣, 如果有人舉報, 一來為為自己攞番個公道, 二來唔洗又個多受害者, 呢d息事寧人既心態真係唔要得.

係香港生活有呢樣好, 如果無錢, 可以申請綜緩, 可以有其他方法解決.

而家的確有人係呢個網存心騙人, 被騙者點解唔可以出黎講野呀? 等其他bk媽咪唔好上佢當. 我支持舉報架!!

CARMEN-LUI 寫道:
[quote]

好心你就收下把口啦~唔咁睇就咪睇,係當時人就行出黎~一開口就得罪人,你話你唔係主角都無人信啦~食飽飯等x呵果個係你呀~呢個係媽咪網黎架~唔係師奶唔通係你呢d雙失/三失人咩~想搵交鬧就去2000 fun啦~[/quote]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

beverly@mimi 寫道:
tammy918地址:

(明天再繼續公開!)

好近我住果度BOR,$2.7我就去到喇

子爵府

,一定係分身!點解dictation咁幫tammy918?
只有分身先會!

joanne831 寫道:
[size=xx-large]dictation:

我估你一定係∼∼∼tammy918∼∼∼嘅分身啦!!!!

[size=x-large]如果唔係使咩禁激動呀
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

利東邨
可能見過哦,我每星期都返去1次
beverly@mimi 寫道:
tammy918地址:

(明天再繼續公開!)

子爵府

如果dictation認為幾蚊不重要,不直得追,咁你咪幫tammy918俾囉,俾完咪唔使嘈囉!因為你係佢麻!

[quote]
成日化身化身, 何只化身, 上身呀你

[size=xx-large]拿如果唔係做咩禁惡呀!!!快d還錢啦!!![/quote]

子爵府

希望佢D小朋友唔好有樣學樣,學去呃人野!

yin2002 寫道:
如果真係送冇問題, 我覺得唔係幾蚊既問題, 係誠信既問題, 身為父母, 咁樣樣, 點樣身教呀???

[quote]
好心啦, 幾蚊野嘈咁耐, 咪當送啦
[/quote]

子爵府

tammy918,

你記住換完pingu 既野比囝女時話佢知呀媽好辛苦先可以係網上呃d c9 既印花而換番嚟架, 叫佢地唔好用一陣就話唔用呀, 唔係呀媽係網上比人咀咒得咁折墮仲要隨時比人拉又或者比人拍門影相唔值得呀!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

男爵府

beverly@mimi , 我都支持你.
首先, 點解被人欺騙唔可以講, beverly@mimi 只係選擇透過網上向bk媽媽發言, 有何不妥, 難道發言都有罪嗎? 香港不是有言論自由嗎? 為何d媽媽在此發言會變成被人形容的"食飽飯無野做".
另外, 金錢是小, 個人操守是大,beverly@mimi 只是想提雪一些無個人操守的人, 應如何做一個光明正大的人, 起碼係beverly@mimi 佢d仔女面前可以堂堂正正.
第三, 相信大家都有睇過"警訊", 警訊都不時提醒市民有關騙徒的欺騙人的手法, 請問有何不妥, 難道"果位媽媽"無睇過警訊嗎? beverly@mimi 只是透過網上向大家發佈警訊資訊, 讓各瀏覽bk的媽媽認清騙徒. 一切出於好意, 完全沒有任何不妥. 你們看, 當beverly@mimi post這個topic後, 有那麼多媽媽發言, 大家就知道騙徒有多討厭.

子爵府

多謝joanne831你喎,原來我好好人

因為佢個真身無login,咪俾多幾日佢,當俾個機會佢囉!
睇佢珍唔珍惜啦!

[quote]
根本唔係幫, because you are very very trouble, 又話要600字, 又話要中英對照, crazy, waste my time
[size=x-large]唔煩都得...如果係我...我一早全部公開你所有野曬啦[size=x-large]唔會好似beverly@mimi
禁好人比禁耐機會你
[size=xx-large]重將e-mail..電話...地址...msn...icq都公開呀 [/quote]

侯爵府

lokyiumum 寫道:
beverly@mimi , 我都支持你.
首先, 點解被人欺騙唔可以講, beverly@mimi 只係選擇透過網上向bk媽媽發言, 有何不妥, 難道發言都有罪嗎? 香港不是有言論自由嗎? 為何d媽媽在此發言會變成被人形容的"食飽飯無野做".
另外, 金錢是小, 個人操守是大,beverly@mimi 只是想提雪一些無個人操守的人, 應如何做一個光明正大的人, 起碼係beverly@mimi 佢d仔女面前可以堂堂正正.
第三, 相信大家都有睇過"警訊", 警訊都不時提醒市民有關騙徒的欺騙人的手法, 請問有何不妥, 難道"果位媽媽"無睇過警訊嗎? beverly@mimi 只是透過網上向大家發佈警訊資訊, 讓各瀏覽bk的媽媽認清騙徒. 一切出於好意, 完全沒有任何不妥. 你們看, 當beverly@mimi post這個topic後, 有那麼多媽媽發言, 大家就知道騙徒有多討厭.

首頁
34567...13

尾頁

跳至