二手市場

跳至

首頁
45678...13

尾頁

男爵府

Re: 邊個俾tammy918呃過既請入!

原來仲未俾返錢呀, 我早幾日見個POST, 原來仲未解決, 一於開晒佢個ADDRESS 啦.

子爵府

我寧願捐左佢好過益呢D衰人!

lo8189 寫道:
幾蚊唔係 $ 呀?!
好睇唔過眼 :tongue:唔like益d衰人~ [quote]
dictation 寫道:
好心啦, 幾蚊野嘈咁耐, 咪當送啦
[/quote]
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

我post出來都係唔想有下一位受害者!
唔想D人呃完一個又一個!當我地係水魚!

shirley531 寫道:
beverly@mimi:

我支持你, 這裏是健康的網站, 不容這些人在此揾笨. 如果個個都係噤, 仲得了嘅!!
嗰個新加入嘅國民好值得懷疑, 邊有人新加入就同人嘈架!!
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

你個公仔笑C我啦!

sy.wong 寫道:
BEVERLY@MIMI
我都支持你,咩係!依架幾蚊唔係錢吖?點解要送俾佢呀?好熟吖?都痴嘅. [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_286.gif[/img]

[quote]
lo8189 寫道:
幾蚊唔係 $ 呀?!
好睇唔過眼 :tongue:唔like益d衰人~ [quote]
[/quote]

[/quote]

大宅

beverly@mimi,

你公開都無用啦, 佢都唔會介意, 因為香港人係好善忙, 過了兩三個星期大家就會忘記得一光二淨, 以往bk 都發生好多郵寄騙人事件,

遲下當時人會改過新account, 繼續同人交換, 到時邊個會記得佢地址 !!!!

唉, 算了吧, 忘記她, 放手吧。這樣你會活得開心吧。唔好咁 滾!!!

beverly@mimi 寫道:
tammy918地址:

LeiTungEst,ApLeiChau,HongKong

(明天再繼續公開!)

複式洋房

Re: Tammy918,請立即入錢給我!現正開始公開你的地址!你一日唔入錢,我一得閒up番上來,? />

真正的友誼是雙程路,如果你正在走單程路,朋友,那種友誼是假的

子爵府

tammy918地址:

TungYatHse,LeiTungEst,ApLeiChau,HongKong

(明天再繼續公開!)

別墅

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
tammy918地址:

TungYatHse,LeiTungEst,ApLeiChau,HongKong

(明天再繼續公開!)
我有兩位小朋友,一個boy 7 歲,一位girl 4 歲.

複式洋房

tammy918地址:

(明天再繼續公開!)

聽我話報警啦,你公開佢顧住畀佢告番轉頭
真正的友誼是雙程路,如果你正在走單程路,朋友,那種友誼是假的

子爵府

我就係驚個個都係咁先唔得掂!
每次幾蚊幾蚊........................................
咁既誠信點教仔女!

Mummy_Cherry 寫道:
我都支持你. 雖然幾蚊不是大數目, 但都係錢o黎o架!!
送還送, 交換還交換. 這是一個關乎誠信問題!! 個個都係咁都得了...........................
:tongue:

[quote]
sy.wong 寫道:
我都支持你,咩係!依架幾蚊唔係錢吖?點解要送俾佢呀?好熟吖?都痴嘅. [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_286.gif[/img]

[quote]
lo8189 寫道:
幾蚊唔係 $ 呀?!
[/quote]

[/quote][/quote]

子爵府

我咪低估左呢位c9囉!
我無想過,連$4都呃!

ymc 寫道:
如果之前話要人送比佢, 咁冇問題, 但係講明係交換, 咁少野都呃, 好過份

如果個個都係咁, 仲邊有人敢同人換野呀, 大家又唔識大家, 都係講個"信"字...我從來都冇諗過有人會咁做...

子爵府

多謝支持喎
佢呢D咪叫賤精囉

Marcus媽 寫道:
我支持你。幾蚊介都呃,都唔知係d咩人。

複式洋房

我都支持妳 !!
幾蚊都走數 !! 果個人會唔會晚晚發噩夢 !!
我都"鄧"佢可憐呀 !!
比人"奏"..."底"佢呀 !!
我都睇唔順眼 !!

別墅

beverly@mimi,

Firstly, I Always support you.
2. agree with 湛森 to report to police
3. try to contact appledaily about this case because appledaily always report BK's news!

10 9 & on 99...

複式洋房

上"便利"雜誌..唱衰佢 !! 睇下佢有冇面見人 !!

複式洋房

警察都唔肯做d"小事"...所以用報警都冇用..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

EE,東逸樓wor

子爵府

我唔會縱容佢!佢已經唔係第一次呃人!

TommyGirl 寫道:
Totally agreed!

縱容得一次,就有第二次、第三次...........,不可以因數目大小而姑息養 [size=x-large]"奸"

[quote]
Mummy_Cherry 寫道:
我都支持你. 雖然幾蚊不是大數目, 但都係錢o黎o架!!
送還送, 交換還交換. 這是一個關乎誠信問題!! 個個都係咁都得了...........................
:tongue:

sy.wong 寫道:

lo8189 寫道:
幾蚊唔係 $ 呀?!
好睇唔過眼 :tongue:唔like益d衰人~

[/quote]

別墅

just to help...I know nothing.

別墅

just to help...I know nothing.

首頁
45678...13

尾頁

跳至