嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

請問護協平定吉之島bb展平呀?我想買哺乳墊

男爵府

Re: 請問護協平定吉之島bb展平呀?我想買哺乳墊

NUK - $75/60PCS + 1包抺乳頭濕紙巾 (JUSCO)
CHICCO - $78/60PCS (CHICCO)

我買了NUK, 不過唔知30對夠唔夠?
如果唔夠, 我都想買多包CHICCO 試下.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

別墅

護協平!
PIGEON70/80片

別墅

唔知呢個算唔算抵呢?
有無人用過, 好用嗎?
http://www.mamabebe.com.hk/tigex.html

男爵府

嘩!! Tiger 即棄哺乳墊 $49/48片, 另加送24片, 超平呀 !! 未用過, 真係5知好5好用 ?? 我用過Piegon, 就真係幾5錯.

有無mami 用過 tiger 呢隻牌子, 報吓資 .
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

男爵府

KARMENLAM 寫道:
護協平!
PIGEON76/80片

我買貴左dd添, 吉之島買$80/80片

複式洋房

應該係$70/80片
護協平!

別墅

thx~
pigpig1 寫道:
應該係$70/80片
[quote]
護協平!
[/quote]

別墅

不過我都買包黎試下, 反正唔算貴, 但係起碼要到11月先用得到, 如果有人用過, 報下料都好架.

paltiBB 寫道:
嘩!! Tiger 即棄哺乳墊 $49/48片, 另加送24片, 超平呀 !! 未用過, 真係5知好5好用 ?? 我用過Piegon, 就真係幾5錯.

複式洋房

我用過tigex,質地ok啦,咁既價錢都好抵架,不過我覺得pigeon好用d,因為比較透氣同埋吸濕量都唔錯.有冇其他媽咪用過其他牌子既即棄哺乳墊,報下料,分享下啦.tks.仲有遲d冇tigex既嘢買啦,因為香港代理唔會再入貨lu.
LeQ 寫道:
不過我都買包黎試下, 反正唔算貴, 但係起碼要到11月先用得到, 如果有人用過, 報下料都好架.

[quote]
paltiBB 寫道:

[/quote]

民房

我用過Dr.Dickson, Tiger, Piegon. 價錢同質量的排位都是一樣, 最好是Piegon>Tiger>Dr.Dickson.
Piegon夠大片, 吸濕後都覺得乾爽
Tiger都ok, 中等貨, 吸濕後無Piegon咁乾爽
Dr.Dickson好索奶, 濕後唔係咁舒服
若果是初頭谷奶期用Piegon最好
哲哲豬係2月14日出世的情人仔!

複式洋房

我已經買o左一盒48pcs Piegon (Manning on sales 買$50), 但唔知夠唔夠用, 如果唔夠用我可Tigex買試下, 請用過mami提供下意見???

samantha@.@ 寫道:
我用過tigex,質地ok啦,咁既價錢都好抵架,不過我覺得pigeon好用d,因為比較透氣同埋吸濕量都唔錯.有冇其他媽咪用過其他牌子既即棄哺乳墊,報下料,分享下啦.tks.仲有遲d冇tigex既嘢買啦,因為香港代理唔會再入貨lu.[quote]
LeQ 寫道:

[quote]
paltiBB 寫道:

[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至