自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

早幾日被迫install咗skype, 但無哂d朋友
今日用skype login到msn喇,但skype加咗嘅朋友又話見唔到我on-line
咁即係點?兩邊個contact list唔可以共存?!

侯爵府

回覆:終於入到msn,見返d朋友,但係...

但合併左之後,我放棄左msn 了

大宅

i love msn, not yet changed to skype

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

naqua 發表於 13-5-2 11:06
i love msn, not yet changed to skype
咦...你仲用到msn? 無強迫你轉skype咩?!

水晶宮

畀面勳章

naqua 發表於 13-5-2 11:06

你仲用到MSN ? 我夠唔想轉啦, 但佢迫人UPDATE, 只得YES OR NO, 揀YES就UPDATE去COMBINE TO SKYPE 揀 NO 就LOGIN 唔到

naqua  而家仲用到....死...黎緊應該都係要硬食轉去搵skype  發表於 13-5-2 11:43

子爵府

好憎好憎用skype..D字細到打錯字都唔知..
其實有無人可以話到俾我知點樣放大D D字啦..
睇死人啦

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

本身都合拼左skype, 但login唔到, 而家用返msn, 好用好多!

大宅

sampcy 發表於 13-5-2 11:24
咦...你仲用到msn? 無強迫你轉skype咩?!
我仲用到wor....死啦...睇黎黎緊我都要焗轉skype

水晶宮

畀面勳章

Catrabbitc 發表於 13-5-2 11:34
本身都合拼左skype, 但login唔到, 而家用返msn, 好用好多!

吓, 點解你仲可以用到MSN嘅, 我用唔到呀, 我都想轉番用MSN呀

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

靚豬豬 發表於 13-5-2 11:45
吓, 點解你仲可以用到MSN嘅, 我用唔到呀, 我都想轉番用MSN呀
如果你係用window xp, 將相溶性較最舊個ver.就用得返ga la

大宅

RE: 終於入到msn,見返d朋友,但係...

回覆 palapala 的帖子

當然可以放大啦:

功能> 設定選項> 即時通訊& 手機簡訊> 對話外觀> 變更字型

希望幫到你

palapala  Thank you Thank you  發表於 13-5-3 10:41
bbtammy    發表於 13-5-2 18:22

首頁

尾頁

跳至