自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

咁話說呢~~我岩岩同c6出門口落到樓下,咁行係我地後面就有個工人帶住個小朋友(男仔),行行下個小朋友無啦啦話{好香屎味呀} 連續講左幾次{好香屎味},跟住佢同個工人講{你好香屎味,你柯屎呀?} ,之後個工人就好緊張咁話{唔準講d咁既野呀},跟住我就留意到C6係度笑緊,我當然係咁追問佢笑咩啦~~~ C6同我講…佢岩岩放左個屁,所以個小朋友話好香屎味

Chowying    發表於 13-5-2 18:38
joewong911    發表於 13-5-2 18:28
PiscesMama    發表於 13-5-2 17:48
arlokmama    發表於 13-5-2 17:34
joannewu_0302    發表於 13-5-2 17:34
pigpigyy    發表於 13-5-2 17:01
minmin    發表於 13-5-2 17:00
RSG媽媽    發表於 13-5-2 16:57
hilewo  mouth:  發表於 13-5-2 16:29
偷懶喵星人    發表於 13-5-2 15:58

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mouth:

大宅

回覆:小朋友真係童言無忌

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

香••••••嗅覺有問題
2017年小女兒呈分試將開始,努力、加油,為中一做好準備!

水晶宮

笑死

從愛生憂患 從愛生怖畏 
離愛無憂患 何處有怖畏

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

子爵府

大宅

我係你c6的話都會想爆笑!

伯爵府

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:咁話說呢~~我岩岩同c6出門口落到樓下,咁行

原帖由 Boey0407 於 13-05-02 發表
咁話說呢~~我岩岩同c6出門口落到樓下,咁行係我地後面就有個工人帶住個小朋友(男仔),行行下個小朋友無啦啦 ...

simple is the best~

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

點解佢會覺得屎係香?

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

子爵府

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 遊學勳章 畀面勳章

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

小朋友個高度
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

水晶宮

hashtag影視迷勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至